TRK 502: 10 άλογα πάνω με το κιτ βελτίωσης της ZenOne

H ZenOne Racing ετοιμάζει κιτ βελτίωσης για το δημοφιλές TRK 502 που υπόσχεται αύξηση ιπποδύναμης 10-12 ίππους, αλλά και μείωση του βάρους κατά σχεδόν 15 κιλά. Διαβάστε περισσότερα.

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Με μια ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, η ZenOne Racing ενημερώνει τους φίλους της Benelli και συγκεκριμένα τους κατόχους TRK / TRK-X ή Leoncino ότι σύντομα θα έχει έτοιμο ένα ολοκληρωμένο κιτ βελτίωσης. Πρόκειται για ένα project πάνω στο οποίο η εταιρεία δουλεύει καιρό θέλοντας να αναδείξει ακόμα περισσότερο τις αρετές του δικύλινδρου κινητήρα των 500 κυβικών και φυσικά του πλαισίου του TRK.

Στόχος της ZenOne είναι μια γενναία αύξηση της ιπποδύναμης της τάξεως των 10 με 12 ίππων στον τροχό κρατώντας παράλληλα χαμηλά το κόστος και διατηρώντας την υψηλή αξιοπιστία που χαρακτηρίζει τον συγκεκριμένο κινητήρα. Επίσης, φαίνεται ότι θα υπάρχουν διάφορα στάδια βελτίωσης με το εργοστασιακό τελικό να διατηρείται, αν το επιθυμεί ο πελάτης, ή να αντικαθίσταται από πιο ελεύθερο, που όμως θα εναρμονίζεται με τις προδιαγραφές ρύπων και θορύβου.

Η αύξηση της ιπποδύναμης θα συνδυαστεί και με μείωση του βάρους με στοχευμένες περιφερειακές αλλαγές που θα κάνουν τη ζυγαριά να δείξει περίπου 15 κιλά λιγότερα. Επίσης, θα υπάρχει δυνατότητα να βελτιωθεί η συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας μέσα από αλλαγή ελατηρίων και revalving στις αναρτήσεις. Το κόστος κάθε αναβάθμισης αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα, αλλά όπως ήδη αναφέραμε στόχος είναι να είναι προσιτό.

Μόλις το κιτ ολοκληρωθεί η μοτοσυκλέτα θα είναι διαθέσιμη για δοκιμή από τον ειδικό τύπο και στη συνέχεια θα μπορεί να την οδηγήσει οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να αναβαθμίσει τη δική του μοτοσυκλέτα.

Αναμένουμε με ανυπομονησία τις εξελίξεις καθώς το TRK 502 είναι ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο και δημοφιλές μοντέλο για την Ελληνική αγορά.    
  
Για περισσότερες πληροφορίες:
​​​​​​
Λεωφόρος Αλίμου 76
Τηλ.:210 5561166
www.zen1one.com
Facebook Page

  • Γιαννης

    Κίνηση στην σωστή κατεύθυνση μιας και τα διπλώματα Α2 έχουν βάλει στον πάγο τις επιδόσεις....αν το κόστος είναι λογικό στα περίπου 500ε θα αξιζει

      3