Sym Jet14 200 με τους ευνοϊκότερους όρους της αγοράς!

Μάθε περισσότερα για τους δύο διαφορετικούς τρόπους απόκτησης του προσωπικού σου Jet

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Τώρα η απόκτηση του Jet14 200 είναι πιο ελκυστική από ποτέ. Μπορείς να επιλέξεις δωρεάν 2 χρόνια εργασιών ή εξόφληση σε 36 μήνες ΑΤΟΚΑ μέσω πιστωτικής κάρτας.

Κατασκευασμένο προσεκτικά ως ένα προσωπικό μέσο μετακίνησης -δεν είναι καθόλου τυχαία η φράση «ιδιωτικό jet»- το μοντέλο επιτελεί και με το παραπάνω τον ρόλο του. Στην σχεδιαστική γλώσσα του κυριαρχούν οι γωνίες, ενώ αξίζει να σημειώσουμε την ύπαρξη φωτιστικών LED εμπρός και πίσω και αρκετών carbon look λεπτομερειών. Παρά τις μαζεμένες διαστάσεις, το Jet14 δεν κάνει θυσίες στην εργονομία. Ο αναβάτης κάθεται σε μία ξεκούραστη θέση οδήγησης που φέρνει χέρια και πόδια σε ορθές γωνίες. Η σέλα έχει σωστές διαστάσεις και είναι μέτριας σκληρότητας, ενώ είναι δύο επιπέδων με το ενδιάμεσο «σκαλοπάτι» να παίζει τον ρόλο στηρίγματος μέσης. Ο συνεπιβάτης δεν θα νιώσει καθόλου άβολα πάνω στο μοντέλο της SYM. To τμήμα σέλας που του αναλογεί είναι αρκετά πλατύ, τα μαρσπιέ βρίσκονται σε σωστές θέσεις και οι μεγάλες χειρολαβές εξασφαλίζουν καλή στήριξη. Από κάτω της, υπάρχει χώρος για ένα full-face κράνος, ο οποίος επαρκεί ακόμη και για μεγαλύτερα μεγέθη ή πιο γωνιώδη σχήματα κρανών.



Η μονάδα των 163 κ.εκ. που έχει βρει εφαρμογή και στο Symphony ST200i είναι φυσικά το επίκεντρο αυτής της νέας έκδοσης του Jet14. Το 200άρι παρουσιάζει μια γεμάτη απόδοση σε όλες τις ταχύτητες και σε όλο το φάσμα στροφών, με τελικό αποτέλεσμα τις σημαντικά καλύτερες επιδόσεις σε συνθήκες πόλης. Η απόδοση φτάνει τους 12 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. με μέγιστη ροπή 1,2 kg-m στις 6.000 σ.α.λ. Ο κινητήρας είναι «σπίρτο» στην απόκριση του γκαζιού και, σε συνδυασμό με την γεμάτη απόδοση ροπής, γίνεται πραγματικά ευχάριστος. Στην πόλη, οι επιταχύνσεις έρχονται αβίαστα και συνάδουν με την ευελιξία που παρουσιάζει το scooter στο δρόμο. Το μικρό βάρος και η άμεση απόκριση του Jet14 στο τιμόνι δημιουργούν ένα πολύ ευκολοδήγητο σύνολο, που μπορεί να ξεγλιστρήσει τάχιστα μέσα από την πυκνή κίνηση.

Το Sym Jet14 200i ABS κξοστίζει 2.695 ευρώ.