Sym Cruisym a 300: Με traction control και χώρο για 2 full face κράνη

Sym Cruisym a 300: Με traction control και χώρο για 2 full face κράνη

Το Cruisym α ανανεώνεται και φέρει σχεδιαστικές αναβαθμίσεις και βελτιώσεις στην ασφάλεια του αναβάτη με την προσθήκη traction control system. Η SYM προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο με σπορ δυναμική εμφάνιση, δυνατό κινητήρα, με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και ανώτερη οδηγική συμπεριφορά.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Ο αξιόπιστος F4 κινητήρας φόρεσε traction control


Η καρδία του Sym Cruisym 300 a είναι ο F4 κινητήρας με την αποδεδειγμένη αξιοπιστία του. Μονοκύλινδρoς, υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος κινητήρας, χωρητικότητας 278 κυβικών εκατοστών, με ηλεκτρονικό ψεκασμό Keihin που αποδίδει 26,4 ίππους στις 7.500 σ.α.λ. και 2,67 κιλά ροπής στις 6.750 σ.α.λ. και ο οποίος είναι σύμφωνος με τις προδιαγραφές Euro 5. Διακρίνεται για την πολιτισμένη λειτουργία του και στην πράξη αποδεικνύεται αρκετά δυνατός, αλλά παράλληλα οικονομικός με κατανάλωση μόλις 3,2 λ./10χλμ. Σε συνδυασμό με το 12-λιτρο ρεζερβουάρ καυσίμων, προσφέρει αυξημένα επίπεδα αυτονομίας. Παράλληλα, το άνοιγμα θύρας ρεζερβουάρ από τον κεντρικό διακόπτη, κάνει εύκολο τον ανεφοδιασμό καυσίμου χωρίς να απαιτείται μετακίνηση των αναβατών. Σημαντική προσθήκη στο νέο Cruisym 300 a αποτελεί το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS), το οποίο εξασφαλίζει τη βέλτιστη πρόσφυση του οπίσθιου τροχού κατά την επιτάχυνση σε ολισθηρές επιφάνειες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σπορ δυναμική εμφάνιση με Full Led φωτισμό


Το Cruisym α 300, με σύγχρονη εμφάνιση, διατηρεί τις αιχμηρές γωνίες με την προσθήκη carbon look επιφανειών τονίζοντας τον sport-urban χαρακτήρα του. Το σύστημα φώτων είναι πλέον Full LED τεχνολογίας, με το εμπρόσθιο φωτιστικό σώμα να ανανεώνεται με τη χρήση γυμνών λαμπτήρων LED που τονίζουν τη χαρακτηριστική μάσκα του μοντέλου, βελτιώνοντας παράλληλα και την ορατότητα κατά τη νυχτερινή οδήγηση.  Ο μοντέρνος σχεδιασμός του scooter ολοκληρώνεται με τη χρήση νέου ευανάγνωστου πολυλειτουργικού, πλήρως ψηφιακού, LCD πίνακα οργάνων που συγκεντρώνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο αναβάτης.

Με δυνατότητα να αποθηκεύσει δύο full face κράνη κάτω από τη σέλα


Η εργονομική και αναπαυτική θέση οδήγησης θα κρατήσει ξεκούραστο τον αναβάτη, ενώ η ευρύχωρη σέλα με τα μεγάλα τμήματα για οδηγό και συνεπιβάτη έχει ύψος 770 χιλιοστά για να προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο έδαφος. Ο μεγάλος φωτιζόμενος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, άνετα μπορεί να φιλοξενήσει 2 Full Face κράνη και μικροαντικείμενα, ενώ χάρη στο ρυθμιζόμενος ανεμοθώρακα δύο θέσεων,  προσφέρει προστασία από τα καιρικά φαινόμενα για όλα τα αναστήματα. Ένας κλειστός αποθηκευτικός χώρος στο εσωτερικό της ποδιάς μπορεί να φιλοξενήσει μικροαντικείμενα, ενώ περιλαμβάνει και θύρα USB QC3.0 για γρήγορη φόρτιση συσκευών εν κινήσει.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »