Περιορισμένη έκδοση σε συνεργασία με την Pirelli

Το λογότυπο της Pirelli υπάρχει σε διάφορα σημεία

Διαθέσιμη και σε λευκό με μπλε

Εφοδιάζεται με τα Pirelli Supercorsa SP

Συλλεκτική MV Agusta Dragster 800 RR Pirelli

Μια ακόμα έκδοση περιορισμένης παραγωγής της Dragster 800 RR παρουσίασε η MV Agusta σε συνεργασία με την Pirelli.

Οι δυο μεγάλες Ιταλικές εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους για ακόμα μια φορά και δημιουργούν την MV Agusta Dragster 800 RR Pirelli. Η μοτοσυκλέτα με τον τρικύλινδρο κινητήρα των 140 ίππων ανανεώθηκε το 2018 και η ομάδα σχεδιασμού της Pirelli πρόσθεσε τις δικές της πινελιές στο streetfighter της MV Agusta.



Στο ρεζερβουάρ και το μασκάκι υπάρχουν κομμάτια από ελαστικό που έχουν το λογότυπο των Pirelli Supercorsa SP. Με τα συγκεκριμένα ελαστικά είναι εξάλλου εφοδιασμένη η Dragster 800 RR και μάλιστα τα πλαϊνά τους έχουν σχέδια στο χρώμα της μοτοσυκλέτας.



Η σέλα είναι διαφορετική και έχει σχεδιαστεί από το Cαstiglioni Research Center, ενώ όμορφη λεπτομέρεια είναι οι τρεις απολήξεις των εξατμίσεων, οι οποίες έχουν ειδική κεραμική επίστρωση. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα λογότυπα της Pirelli και του «Diablo» που υπάρχουν σε διάφορα σημεία της μοτοσυκλέτας.



Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το πόσα κομμάτια θα κατασκευαστούν, αλλά είναι σίγουρο ότι μιλάμε για μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής, η τιμή της οποίας αναμένεται να είναι κοντά στις 23.000 ευρώ. Θα είναι διαθέσιμη σε δυο χρωματικούς συνδυασμούς: μαύρο με κίτρινο και λευκό με μπλε.