Γιώργος Παπασταύρου

Γιώργος Παρασκευάς

Συνεργάστηκαν οι:

Γιώργος Παπασταύρου

Ο Γιώργος Παπασταύρου είναι επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του περιοδικού, αναβάτης από τα...γεννοφάσκια του. Γιος του επιχειρηματία Σταύρου Παπασταύρου και ιδιοκτήτης των Papastavrou Shops, ο Γιώργος οδηγεί μοτοσυκλέτες από πολύ τρυφερή ηλικία και αγωνίζεται επαγγελματικά μόλις από τα 12 του. Ασχολούμενος με το motocross και παίρνοντας τον πρώτο τίτλο του το 2008, ο Γιώργος θα ερχόταν σε επαφή με τις μοτοσυκλέτες πίστας το 2010, ένα σημείο καμπής για την καριέρα του.

Μετά από αρκετά χρόνια ενασχόλησης με τους αγώνες πίστας, ο Γιώργος έκανε ένα διάλειμμα για να εκπληρώσει και τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, όμως για φέτος ετοιμάζει την μεγάλη του επιστροφή στο  Πρωτάθλημα Ταχύτητας. Μάλιστα, θα έχει την ιδιαίτερη χαρά να οδηγεί μια Ducati Panigale V4R, που όπως όλοι γνωρίζουμε είναι η κορυφαία μοτοσυκλέτα της Ducati αυτό την στιγμή και μια από τις καλύτερες –αν όχι η καλύτερη- superbikes όλων των εποχών!

Ο Γιώργος είναι ένας από τους ταχύτερους αναβάτες –με...αποδείξεις, από τα χρονόμετρα- στην Ελλάδα και η παρουσία του στο συγκριτικό στις Σέρρες ήταν κλειδί για την σωστή σύγκριση των μοτοσυκλετών: Είναι ένας άνθρωπος με την κατάλληλη εμπειρία να πιέσει τόσο τις μοτοσυκλέτες αυτές, ώστε να διακρίνει τις διαφορές μεταξύ τους, τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία της καθεμίας, αλλά και να τις συγκρίνει με μια καθαρά αγωνιστική κατασκευή. Η συμβολή του στην διοργάνωση αλλά και την πραγματοποίηση του συγκριτικού ήταν σημαντική και τον ευχαριστούμε θερμά.

Ο Γιώργος είναι λάτρης της οδήγησης κάθε είδους, ενώ αγαπά πολύ τα stunts, τα kart και κάθε δραστηριότητα που θα του ανεβάσει την αδρεναλίνη. Είναι τεράστιο πειραχτήρι, με χαρακτηριστικό χιούμορ που μοιάζει αστείρευτο και αισιόδοξη ματιά απέναντι σε όλες τις συνθήκες. Δεν ήταν τυχαίο που η παρουσία του στην πίστα των Σερρών συνέβαλε τα μέγιστα στην εύθυμη ατμόσφαιρα μιας καταπληκτικής ημέρας!

Γιώργος Παρασκευάς

Γνωστός και ως «Wolf», ο Γιώργος Παρασκευάς είναι επαγγελματίας αναβάτης, πρώην αγωνιζόμενος και μηχανικός μοτοσυκλετών, με τεράστια εμπειρία στον χώρο και ειδίκευση στις αναρτήσεις. Αγωνιστικά, ο Γιώργος ξεκίνησε την δράση του το 1996 και το 2000 μπήκε στα πρωταθλήματα ταχύτητας. Συμμετείχε από το 2002 μέχρι και το 2008, σε πρωταθλήματα Supermoto ενώ είναι πολύ σημαντική η δράση του στον χώρο, προκειμένου οι διοργανώσεις αυτές να αποκτήσουν το σοβαρό προφίλ που πρέπει.

Ο Γιώργος δημιούργησε την πρώτη Supermoto ομάδα με προδιαγραφές και λειτουργία παγκοσμίου επιπέδου –κοινή εμφάνιση, βίντεο διαφήμισης και προβολής και πολλά ακόμα-, κάτι πρωτοποριακό για την Ελλάδα. Παράλληλα, έχει κατακτήσει 2 τίτλους στα πρωταθλήματα Νέων και 250 racing το 2008, αλλά και μια 3η θέση στα supermoto το 2007.

Πρόκειται για έναν guru των αναρτήσεων, που από το 2011 διατηρεί το κατάστημα Wolf-Racing στην Εθνική Αμυνα, όπου εισάγει κορυφαίες αναρτήσεις και κυρίως αξεσουάρ και ανταλλακτικά βελτίωσής τους, αλλά και διάφορα άλλα βελτιωτικά ανταλλακτικά μοτοσυκλετών. Είναι υπεύθυνος για τα ρεκόρ και στις δύο πίστας της Ελλάδας –Μέγαρα και Σέρρες-, αφού η R1 που τα πραγματοποίησε ήταν της δικής του ομάδας. Είναι προφανές λοιπόν ότι ο Γιώργος συνεργάστηκε μαζί μας στις Σέρρες, «στήνοντας» τις μοτοσυκλέτες κατάλληλα προκειμένου ο Γιώργος Παπασταύρου και εμείς, να τις δοκιμάσουμε και να τις συγκρίνουμε στα μέγιστα τους.

Ο Γιώργος Παρασκευάς έχει ανοίξει την Sparta Racing Circuit Motul, μια υπέροχη πίστα-στολίδι της ελληνικής πραγματικότητας στην Σπάρτη, από το τέλος του 2016, στην οποία πραγματοποιούνται αγώνες μοτό, kart και πολλά άλλα. Είναι ένας τελειομανής, σχολαστικός τεχνικός με βαθιά γνώση και μαζί με τον Γιώργο Παπασταύρου, αποτελούν μια ομάδα με απίστευτη ισχύ στην πίστα και απίστευτο...γέλιο για να κάνετε κοιλιακούς, εκτός αυτής!

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!