Η νέα Suzuki GSX-RR με τους Davide Brivio, Joan Mir και Alex Rins.

Η νέα Suzuki GSX-RR του 2020

Η νέα Suzuki GSX-RR του 2020

Η νέα Suzuki GSX-RR του 2020

Η νέα Suzuki GSX-RR του 2020

Η νέα Suzuki GSX-RR του 2020

Suzuki MotoGP: Παρουσίαση της ομάδας

Την νέα αγωνιστική GSX-RR, αλλά και την ομάδα για το 2020 παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση η Suzuki. Δείτε περισσότερα.

Η Suzuki αποκάλυψε επίσημα την ομάδα της για τα MotoGP του 2020, παρουσιάζοντας παράλληλα την νέα GSX-RR και τον ολοκαίνουργιο χρωματισμό της. Το 2020 είναι μια ξεχωριστή χρονιά για το αγωνιστικό τμήμα της Suzuki, αφού η εταιρεία συμπληρώνει τα 60 χρόνια παρουσίας στις πίστες όλου του κόσμου.

Αυτός είναι και ο λόγος που το χρώμα της GSX-RR είναι αυτό που είναι: Μπλε και ασημί, που αναφέρονται στο χρώμα της αγωνιστικής RM62, που κέρδισε τον πρώτο παγκόσμιο τίτλο για την Suzuki στα χέρια του Ernst Degner το 1962.

Στο δυναμικό της εταιρείας παραμένουν φυσικά οι δύο Ισπανοί Alex Rins και Joan Mir, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες θα παραμείνουν στην Suzuki και μετά το 2020. Ο Alex Rins κέρδισε τις εντυπώσεις πέρσι, με 2 νίκες και την 4η θέση στην βαθμολογία των αναβατών, ενώ και ο Joan Mir ικανοποίησε με την απόδοση του ως rookie, τερματίζοντας 10 φορές εντός δεκάδας και μια 5η θέση ως το καλύτερο αποτέλεσμα του για το 2019.

Επικεφαλής της ομάδας της Suzuki για το 2020 παραμένει ο Davide Brivio, o οποίος μάλιστα δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με την ιστορική RM62 και να συμμετάσχει στο επίσημο φωτογραφικό πακέτο του γεγονότος!