net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Θα βγει σε μαζική παραγωγή το Honda CB1100 Type II concept; Πληροφορίες από την Ιαπωνία λένε ναι.

Στην παραγωγή το 2017;

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Honda CB1100 Type II, το οποίο είχε παρουσιαστεί ως concept, θέλουν το μοντέλο να γίνεται διαθέσιμο στις διεθνείς αγορές το 2017.

 
Πριν λίγο καιρό, στην έκθεση μοτοσυκλέτας της Osaka στην Ιαπωνία, η Honda μεταξύ άλλων είχε παρουσιάσει ένα νέο concept, με την ονομασία CB1100 Type II. Πρόκειται, όπως είχαμε δει και τότε, για μια retro-style μοτοσυκλέτα, με τετρακύλινδρο κινητήρα. 

Τον Μάρτη, όταν και παρουσιάστηκε, υπήρχαν μόνο φήμες σχετικά με το αν θα δούμε την μοτοσυκλέτα σε παραγωγή. Τώρα, περισσότερες πληροφορίες κατευθείαν από την Ιαπωνία, θέλουν το μοντέλο να βγαίνει σε παραγωγή το 2017. Μάλιστα, ενώ το μοντέλο είχε πωληθεί σε μόνο περιορισμένες χώρες από το 2009, οπότε και παρουσιάστηκε, η νέα έκδοση θα είναι παγκόσμια διαθέσιμη. 

Οι πληροφορίες λένε ότι το νέο CB1100 Type II δοκιμάζεται ήδη στο δρόμο, με σκοπό να είναι έτοιμο μέχρι το τέλος του 2016, ώστε να παρουσιαστεί στις μεγάλες εκθέσεις ανά τον κόσμο. Η ίδια πηγή θέλει το μοντέλο να παρουσιάζεται και στην Ευρώπη, καθώς η Γηραιά Ήπειρος είναι μια πολύ δυνατή αγορά, για τον τύπο αυτό. 

Το μοντέλο φημολογείται ότι θα δοθεί στην παραγωγή χωρίς αλλαγές από την concept μορφή του, διατηρώντας τα δυνατά σημεία τα οποία το έκαναν να ξεχωρίσει, όπως οι αναρτήσεις Ohlins, τα φρένα Brembo αλλά και οι πανέμορφοι τροχοί των 17 ιντσών. 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ