Ο John McGuinness φωτογραφίζεται με την αγωνιστική Norton V4.

Στην Norton ο McGuinness

Ο θρύλος των αγώνων του ΤΤ συνάπτει συνεργασία με την ιστορική Αγγλική φίρμα, για συμμετοχές σε αγώνες Superbikes και Senior TT.

Μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του που θα τον κρατήσει εκτός του TT για φέτος, ο John McGuiness επιβεβαίωσε τις φήμες γύρω από το πρόσωπό του: Μετακινήθηκε στην αγωνιστική ομάδα της Norton, με την οποία θα συμμετέχει σε αγώνες Superbike αλλά και στο Senior TT.

O 45χρονος Βρετανός αγωνιζόμενος αντιμετώπισε έντονα την πιθανότητα ανάγκης για οριστική απόσυρση από τους αγώνες, καθώς ο τραυματισμός του ήταν πολύ μεγάλος. Ωστόσο, ο ίδιος δεν το επιθυμούσε, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα και από τις δηλώσεις του.

«Δεν ήθελα να κλείσω την καριέρα μου λόγω ενός τραυματισμού, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα αν θα μπορούσα να επιστρέψω, καθώς δεν γνώριζα σε τι φόρμα θα είμαι. Τώρα, τα πράγματα πάνε καλά. Νιώθω οξύτατος και το μυαλό μου έχει κουμπώσει ταχύτητα και είναι έτοιμο να φύγει!» είπε ο ¶γγλος αγωνιζόμενος. 

Τι λέει για την καινούργια του ομάδα; «Είμαι σίγουρα έτοιμος για μια αλλαγή κατασκευαστή. Χρειαζόμουν μια ένεση ενθουσιασμού και τη βρήκα στην Norton. Από την πρώτη φορά που συναντήθηκα με τον Stuart Garner, το πάθος και τα θετικά vibes έγιναν αμέσως αντιληπτά»

Φωτογραφία: Motorcycle News