Είναι αυτή η νέα «μικρή» Ducati Panigale του 2020;

Είναι αυτή η νέα «μικρή» Ducati Panigale του 2020;

Είναι αυτή η νέα «μικρή» Ducati Panigale του 2020;

Spy pics: Ξανά η νέα «μικρή» Ducati Panigale

Συνεχίζονται οι δοκιμές μιας νέας, δικύλινδρης Ducati Panigale όπως αποκαλύπτουν εικόνες κατασκόπων στο εξωτερικό. Δείτε περισσότερα.

Πριν λίγο καιρό, είχαμε δει κάποιες φωτογραφίες μιας νέας Ducati Panigale, με τον δικύλινδρο κινητήρα, αλλά με εμφανισιακές αλλαγές με τον λόγο να γίνεται για ανανέωση της «μικρής» Panigale, μετά από αρκετά χρόνια. Οι φήμες εντείνονται ξανά, καθώς και πάλι μια νέα Panigale με «καμουφλάζ» εθεάθη να δοκιμάζεται στο εξωτερικό.

Το ντύσιμο του αναβάτης με ρουχισμό Ducati αλλά και το κουτί στο πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας, που πιθανόν φέρει εξοπλισμό λήψης δεδομένων και μετρήσεων, ενισχύουν το γεγονός ότι μιλάμε για μια Panigale δοκιμών, εν όψει του 2020.

Όπως βλέπουμε ξανά, το ψαλίδι πίσω είναι μονόμπρατσο, αντικαθιστώντας το «συμβατικό» ψαλίδι της 959 Panigale. Ας μην ξεχνάμε ότι το μονόμπρατσο είναι και ισχυρό «σήμα κατατεθέν» της Ducati η οποία φυσικά θέλει να το ενσωματώσει σε περισσότερες μοτοσυκλέτες. Επιπλέον, είναι φανερό ότι ο κινητήρας είναι ο δικύλινδρος Superquadro, αν και μυστήριο προς το παρόν αποτελεί ο κυβισμός ο οποίος θα επιλεχθεί για την Panigale.

Αυτό που είναι όμως βέβαιο, είναι ότι η νέα «μικρή» Panigale θα ανανεωθεί στυλιστικά, πιθανότατα ακολουθώντας την φιλοσοφία της V4. Για αυτό άλλωστε και χρησιμοποιείται καμουφλάζ στην δοκιμαστική μοτοσυκλέτα: Προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η μορφή της μέχρι… την στιγμή που χρειάζεται. Με αυτά τα δεδομένα, περιμένουμε μια ανανέωση στην «μικρή» Panigale, που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εποχή της κυριαρχίας της V4 ειδικά όσον αφορά την τοποθέτηση της στην αγορά. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.