Πλάνο από τον ίδιο τον Boldyrev, στο οποίο φαίνεται τι δοκίμαζε ο Ρώσος.

Σκοτώθηκε Youtuber οδηγώντας με τα πόδια

Ρώσος stunter και δημιουργός βίντεο στο Youtube έχασε την ζωή του επιχειρώντας άλλη μια από τις παράτολμες δοκιμές του. Δείτε περισσότερα.

Ο Ρώσος Artem Boldyrev ήταν Youtuber, stunter με μοτοσυκλέτα και είχε γίνει γνωστός ανεβάζοντας αναλυτικές δοκιμές μοτοσυκλετών σε βίντεο, με τις οποίες έκανε stunts ενώ τις δοκίμαζε. Φαίνεται όμως ότι η ριψοκίνδυνη φύση του Boldyrev του κόστισε τελικά την ζωή, καθώς ο Ρώσος αναβάτης είχε δυστύχημα οδηγώντας μία BMW K1600GTL.

Πιο συγκεκριμένα, ο Boldyrev, που ήταν μόλις 34 ετών, οδηγούσε την μεγάλη τουριστική μοτοσυκλέτα, όταν αποφάσισε να κάνει άλλη μια παράτολμη πράξη όπως πολλές φορές στο παρελθόν. Ο Boldyrev… ξάπλωσε στην μεγάλη σέλα του K1600 και την οδήγησε με… τα πόδια στο τιμόνι, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα με το κινητό του τηλέφωνο.

Ο Boldyrev έχει απαθανατίσει μάλιστα τις τελευταίες του στιγμές σε βίντεο, το οποίο απέστειλε σε φίλο του, λίγα λεπτά πριν το ατύχημα. Ο Ρώσος αναβάτης συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο μάρκας Fiat, χωρίς όμως να διευκρινίζεται ακριβώς πως. Το ατύχημα συνέβη στην περιοχή του Domodedovo της Μόσχας.

Και, όσο και να παραμένει από κάθε άποψη τραγική η είδηση του χαμού ενός ανθρώπου, οφείλουμε εδώ να προειδοποιήσουμε ξανά, για την επικίνδυνη οδήγηση στο δρόμο, ακόμα και σε επίπεδο stunting. Παιδιά, όχι τέτοιες τρέλες σε δημόσιους δρόμους, γιατί τα αποτελέσματα μπορεί να είναι μοιραία. Πόσο μάλλον, να υποπέσετε σε πολλαπλό σφάλμα, κάτι που δυστυχώς έκανε εδώ ο Artem Boldyrev και τελικά το πλήρωσε με την ίδια του την ζωή.
 

  • AGGELIKH

    Στο χωριό μου έλεγαν << όπως έστρωσε ο καθένας , έτσι θα κοιμηθεί>>. Και αυτός έτσι που έστρωσε , έτσι κοιμήθηκε.Όλες οι μαλακίες πληρώνονται , ότι και να κάνεις .Λυπηρό , συλλυπητήρια στους δικούς του, αλλά ευτυχώς που έφυγε μόνος του και δεν πήρε και κανέναν αθώο στο λαιμό του.

      29