Κάτω από την σέλα θα χωρέσει άνετα ένα Full Face κράνος, ενώ στο ντουλαπάκια της ποδιάς θα βολευτούν πολλά μικροπράγματα.

Ευρύχωρο ντουλαπάκι στην ποδιά με δύο ξεχωριστά τμήματα στο ένα εκ των οποίων βρίσκεται και υποδοχή USB για την φόρτιση κινητών.

Η άποψή μας: Ικανό για όλα

Mε την προσθήκη του ABS το Symphony ολοκληρώνεται και διατηρώντας αναλλοίωτα  τα χαρακτηριστικά που το έκαναν τόσο αγαπητό στην χώρα μας, βάζει πλώρη για την πρωτιά και το 2017! Αποτελεί μια από τις καλύτερες προτάσεις για αστική μετακίνηση και με την τιμή του στα 2.345 ευρώ, είναι πραγματικά δύσκολο να του αντισταθεί κανείς, όταν το ζητούμενο είναι οικονομική καθημερινή μετακίνηση. Από την άλλη, το προσιτό της τιμής του, δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι έχουν γίνει παραχωρήσεις, με το Symphony ST 200i ABS, να έχει καλή ποιότητα κατασκευής και ασφαλή συμπεριφορά στο δρόμο. Όπως λένε και οι Αγγλοσάξονες, λοιπόν, «no brainer» αγορά ή για να το πούμε στα ελληνικά, «με κλειστά μάτια»! 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά


Κινητήρας
Τύπος 4T, 1K, A/Ψ, 2β
Κυβισμός (κ.εκ.) 168,9
Διάμετρος Χ Διαδρομή (χλστ.) 80 Χ 74
Συμπίεση (:1) Δ.Α.
Ισχύς (ίπποι / σ.α.λ.) 12/7.500
Ροπή (kg-m/σ.α.λ.) 1,2/6.000
Τροφοδοσία Ψεκασμός
Χωρητικότητα Ρεζερβουάρ (λίτρα) 7,5
Κατανάλωση (λτ./100χλμ.) 3,2
Τελική ταχύτητα (χλμ./ώρα) 120
Πλαίσιο - Αναρτήσεις - Φρένα
Τύπος Ατσάλινο σωληντό
Αναρτήσεις Ε / Ρυθμίσεις Τηλεσκοπικό πιρούνι / -
Διαδρομή (χλστ.) 100
Αναρτήσεις Π / Ρυθμίσεις Δύο αμορτισέρ / ΠΕ
Διαδρομή (χλστ.) 80
Φρένα Ε (χλστ.) Δ/260 διπίστονη δαγκάνα ABS
Φρένα Π (χλστ.) Δ/240 μονοπίστονη δαγκάνα 
Τροχοί - Ελαστικά
Ελαστικό Ε 110/70-16
Ελαστικό Π 110/70-16
Διαστάσεις / Βάρος
Μήκος (χλστ.) 1.995
Πλάτος (χλστ.) 725
Μεταξόνιο (χλστ.) 1.350
Ύψος σέλας (χλστ.) 790
Βάρος (κιλά) 127
Εξοπλισμός
ABS / Ρυθμ. Ν/Ο
Τraction Control / Ρυθμ. O
Στροφόμετρο Ν
Immobilizer Ο
Yπολογιστής ταξιδιού Ο
Μερικός χιλιομετρητής Ν
Ένδειξη βενζίνης Ν
Δείκτης θερμοκρασίας Ν
Θερμοκρασία περιβάλλοντος Ο
Ζελατίνα / Ρυθμ. O
Ρυθμιζόμενες μανέτες Σ/Φ Ο/Ο
Πλάγιο σταντ Ν
Κεντρικό σταντ N
Χειρολαβές / Σχάρα Ν/Ν
Ρυθμιζόμενες αναρτησεις Ε/Π Ο/Ν

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

  • Μιχαήλ

    Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω με την συγκεκριμένη εταιρεία είναι άλλο δηλώνει και άλλο πραγματικά τι είναι!! Το συγκεκριμένο όπως και οι υπόλοιπη γκάμα της το αναφέρει ότι είναι 200 κ.ε και στην πραγματικότητα είναι 165 κ.ε,θα μπορούσε να το πουλάει 150, οπότε λοιπόν γιατί να δώσω επιπλέον χρήματα για ένα σκούτερ που στην πραγματικότητα είναι 165 και όχι 200 όπως το αναφέρει η εταιρεία!

      25
  • Giannis Lioy

    Full face kranos xoraei xxl mono stin periptosi Pou to kelifos tou kranous einai tsigaroxarto. Tis agapis mou to medium tipou jet mpainei sfinota. I sela meta apo 1 ora odigisis einai pio skliri Kai apo tsimento. Alla gia ta lefta tou einai poli kalo mixanima kai to sinisto gia poli. Signomi gia tous latinikous xaraktires

      18
  • Πανος

    Πραγματικα ενα απο τα καλύτερα scooter. Ειμαι κατοχος του εδω και μερικους μηνες και πραγματι το αρθρο ειναι αντιπροσωπεύτικο 100%..Ενα μεγαλο ευχαριστώ στο mototriti που με βοηθησε να το επιλεξω καλυπτοντας τις καθημερινές μου μετακινήσεις με τον καλυτερο τροπο

      17