SYM Motorin: Με αγωνιστικά γονίδια

Με τη νέα υπηρεσία παραλαβής – παράδοσης το service της μοτοσυκλέτας σου γίνεται απλή υπόθεση.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Από το 2006 η εταιρεία Motorin Papachristou αποτελεί επίσημο συνεργάτη του group SYM – MODENAS – DAYTONA MOTORS προσφέροντας εκτός από πωλήσεις και εξουσιοδοτημένο service, τόσο κατά την διάρκεια της εγγύησης της μοτοσυκλέτας αλλά και στην συνέχεια, υπεύθυνα και οικονομικά. Εκτός από όλα τα νέα μοντέλα των εταιρειών, θα βρείτε και προσεκτικά επιλεγμένα μεταχειρισμένα που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

Ο Βασίλης Παπαχρήστου διακρίθηκε πολλές φορές τόσο ως πρωταθλητής σε αγώνες μοτοσυκλετών, όσο και ως εκπαιδευτής οδηγών σε αγώνες. Αυτό σημαίνει ότι έχει βαθιά γνώση του αντικειμένου και η τεχνογνωσία που έχει αναπτυχθεί μέσα από τους αγώνες περνά και στη δική σας μοτοσυκλέτα. Μαζί με την έμπειρη ομάδα των μηχανικών του αναλαμβάνει τη συντήρηση κάθε μάρκας δίκυκλων, παρέχοντας εξειδίκευση από το 1988 στις μοτοσυκλέτες Aprilia, επιλύοντας κάθε απλή και σύνθετη εργασία, ακόμα και τις πιο δύσκολες βελτιώσεις. Μάλιστα για τη διευκόλυνσή σας η Motorin παρέχει υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης για το service του scooter ή της μοτοσυκλέτας σας. Έτσι παραμένετε ασφαλείς, γλιτώνετε τις μετακινήσεις και ξέρετε ότι η περιουσία σας είναι σε καλά χέρια.

Στο κατάστημα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ όπως βαλίτσες, σχάρες, κουκούλες, θερμικές χούφτες, αντικλεπτικές κλειδαριές, συναγερμούς, εξατμίσεις και πολλά ακόμα προϊόντα για μοτοσυκλέτα, scooter ή παπί. Δεν θα μπορούσαν βέβαια να λείπουν τα ελαστικά κορυφαίων εταιρειών όπως Metzeler, Michelin, Pirelli, Bridgestone και Dunlop. Για το τέλος αφήσαμε τα είδη ένδυσης και προστασίας αναβάτη που είναι απαραίτητα και η Motorin διαθέτει μεγάλη ποικιλία που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Κράνη, γάντια, αδιάβροχα, ισοθερμικά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης είναι στη διάθεσή σας. Όλα προέρχονται από μεγάλα ονόματα του χώρου όπως Nolan, Utax, Corsa, Kappa, Tucano Urbano, Five, Nordcap και άλλες.


Για περισσότερες πληροφορίες:

Λ. Βουλιαγμένης και Αγ. Παρασκευής 15, Ελληνικό
Τηλ.: 210 9936301
motorin.gr