SYM Maxsym 600 σε μοναδική προσφορά!

Αποκτήστε την ναυαρχίδα της SYM και απολαύστε όλες τις αρετές της οδήγησης ενός Mega Scooter, τώρα σε προνομιακή τιμή. Δείτε περισσότερα...

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Η ναυαρχίδα της SYM, MAXSYM, γοητεύει με τη δυναμική της εμφάνιση, τις εντυπωσιακές γραμμές και τον πλούσιο εξοπλισμό. Απολαύστε την αίσθηση ελευθερίας, ικανοποίησης, ασφάλειας μέσα από την άνεση και την πολυτέλεια του MAXSYM 600i ABS, τώρα και σε μια καλύτερη τιμή που θα ισχύσει για λίγα μόνο κομμάτια. 

Πιο συγκεκριμένα, το Maxsym 600i ABS μπορεί να γίνει δικό σας στην τιμή των 5.995 ευρώ μετρητοίς, μια προσφορά 300 ευρώ από την αρχική τιμή του.

Ο ισχυρός και ομαλής λειτουργίας τετραβάλβιδος υγρόψυκτος κινητήρας του MAXSYM 600i ABS είναι η ψυχή της οδηγικής απόλαυσης. Το MAXSYM 600i ABS εγγυάται ακρίβεια συμπεριφοράς και ευελιξία. Η επαφή μαζί του θα σας ενθουσιάσει!
 
Ζήστε την απόλαυση στο MAXIMUM με το αγαπημένο σας MAXSYM 600i Special Edition. Επισκεφτείτε σήμερα το δίκτυο συνεργατών SYM και εκμεταλλευτείτε την προσφορά με όφελος 300 ευρώ, η οποία ισχύει για περιορισμένο αριθμό οχημάτων.