SYM Jet 125 X: Το ισχυρότερο 125άρι scooter

Και επίσημα επιβεβαιώνεται για την αγορά μας, το νέο SYM Jet X 125 που φτάνει σύντομα στην χώρα μας. Δείτε την τιμή του και όλα όσα θέλετε να ξέρετε για αυτό…

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Τον Νοέμβριο, στα πλαίσια των γενικευμένων παρουσιάσεων των νέων μοντέλων 2021 από όλες τις εταιρείες, η SYM παρουσίασε μια ποικιλία μοντέλων, μεταξύ αυτών και το νέο Jet X 125. Τώρα, με την ανάλογη ανάρτηση στην ελληνική ιστοσελίδα, η SYM επιβεβαιώνει την έλευση του ανακοινώνοντας παράλληλα και την τιμή του.
 
Το SYM Jet X 125 λοιπόν θα έρθει στην χώρα μας από τον Μάρτιο, με την τιμή του να ανακοινώνεται προς το παρόν στα 2.795 ευρώ.
 
Το Jet X 125 εξοπλίζεται με υγρόψυκτο κινητήρα 4 βαλβίδων, με απόδοση 12,6 ίππων και 1,2 kgm ροπής στις 8.000 και 6.500 στροφές αντίστοιχα. Ο κινητήρας ανακοινώνεται ως ο ισχυρότερος της κατηγορίας του, ενώ η ονομαστική του κατανάλωση δηλώνεται στα 2,5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.
 
Το μοντέλο χαρακτηρίζεται από πολύ αιχμηρή σχεδίαση, αποτελώντας ίσως το πιο επιθετικό μοντέλο της SYM στην εμφάνιση. Ο φωτισμός του είναι εξολοκλήρου τύπου LED, ενώ υπάρχουν και φώτα ημέρας DRL. Το πίσω φωτιστικό σώμα είναι τύπου 3D Light Bar.
 
Η οθόνη ενδείξεων είναι τύπου LCD και έχει οριζόντια διάταξη, ενώ το μοντέλο φέρει επίσης σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί: Με ασύρματο πομπό, ο αναβάτης μπορεί να ενεργοποιήσει το scooter αλλά και να αποκτήσει πρόσβαση στον χώρο κάτω από την σέλα.  Ο εν λόγω χώρος μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος τύπου full-face, ενώ ένα ντουλαπάκι στην ποδιά με παροχή ρεύματος USB θα φιλοξενήσει τις ηλεκτρονικές σας συσκευές.
 
Τα δύο πίσω αμορτισέρ ρυθμίζονται σε προφόρτιση, ενώ τα φρένα αποτελούνται από δύο δίσκους 260 και 220 χιλιοστών εμπρός και πίσω αντίστοιχα, με δικάναλο ABS της Continental. Τέλος, οι τροχοί είναι διαμέτρου 14 ιντσών και εξοπλίζονται με ελαστικά διαστάσεων 110/90-14 και 110/80-14 εμπρός και πίσω.