Συνεχίζονται οι προβληματισμοί για τον Valentino Rossi...

Rossi: Χάνουμε πολύ σε δύναμη!

Δεν είναι αρκετά δυνατή η Yamaha M1, βροντοφωνάζει ο Valentino Rossi, μετά το Le Mans. Διαβάστε περισσότερα…

Ο Valentino Rossi συνεχίζει να δίνει τον δικό του, σκληρό αγώνα στο γκαράζ της Monster Yamaha, πηγαίνοντας κόντρα στην δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το εργοστάσιο. Ωστόσο, παρά το ότι η απόδοση του Rossi είναι εξαιρετική –δεδομένων των συνθηκών-, ο «Γιατρός» δεν είναι ικανοποιημένος από την μοτοσυκλέτα του.

Ο Rossi ανέφερε ότι πλέον η Yamaha είναι πολύ πίσω, όσον αφορά την τελική ταχύτητα. «Δεν ήμουν αρκετά γρήγορος, έχανα πολύ στην ευθεία και στην επιτάχυνση από τις αργές στροφές. Σε όλο τον αγώνα προσπαθούσα να μην χάνω το slipstream για να προσπαθήσω να παλέψω για το βάθρο, που ήταν ο στόχος μου. Αλλά δυστυχώς δεν ήταν αρκετό απέναντι στις Ducati»

«Φαίνεται ότι οι άλλοι έκαναν κι άλλο βήμα, ειδικά η Honda και τώρα η διαφορά είναι πολύ μεγάλη στην ευθεία. Σε όλο τον αγώνα υποφέραμε. Από το 2004 ποτέ δεν ήμασταν η πιο γρήγορη μοτοσυκλέτα στην ευθεία αλλά φέτος έχουμε μεγάλο πρόβλημα» είπε ο Rossi.  

Τι λοιπόν προτείνει ο Rossi, για να μαζευτούν τα σπασμένα μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος; «Η μοτοσυκλέτα είναι καλή στην οδήγηση, έχουμε κάποια καλά στοιχεία οπότε εξαρτάται πολύ και από την πίστα. Ίσως μπορούμε να βρούμε κάτι στο κομμάτι της επιτάχυνσης, γιατί και εκεί χάνουμε, αλλά θα δούμε»