O Graziano Rossi (αριστερά) σε μια παλιότερη φωτογραφία με τον Valentino.

Rossi: Θα τρέχει μέχρι τα 46 του

Έτσι τουλάχιστον πιστεύει ο πατέρας του, Graziano! Δείτε τι είπε ο παλαίμαχος αγωνιζόμενος για την καριέρα του γιου του.

Ο Graziano Rossi είναι ο πατέρας του σημαντικότερου αναβάτη στην (σύγχρονη, τουλάχιστον) ιστορία των αγώνων μοτοσυκλέτας, Valentino. Ο ίδιος υπήρξε μεγάλη επιρροή στον «Γιατρό», καθώς από το 1977 μέχρι το 1982 αγωνιζόταν επίσης, στα Grand Prix, έχοντας «προλάβει» και τον τεράστιο Kenny Roberts ως αντίπαλό του. Πως λοιπόν ο Rossi ο… πρεσβύτερος, βλέπει την καριέρα του Valentino;

Ο Graziano κάνει μια πρόβλεψη, πως ο Valentino Rossi δεν είναι καθόλου απίθανο να τρέχει μέχρι τα 46 του χρόνια! Μάλιστα, ο παλαίμαχος αναβάτης θεωρεί ότι αυτό θα ήταν και ένα ονειρεμένο κλείσιμο της μεγαλύτερης καριέρας επαγγελματία αγωνιζόμενου μοτοσυκλέτας όλων των εποχών.

Ο κ. Graziano μίλησε επίσης και για την ψυχοσύνθεση του Valentino Rossi, λέγοντας: «Σε αντίθεση με άλλους, φαίνεται ικανός να σταματά την επιρροή του χρόνου. Είναι στα καλύτερά του, σαν πριν από 10 χρόνια. Δεν κέρδισε πέρσι, αλλά έχει τα φόντα να κερδίσει ξανά και το ότι δεν κέρδισε, οφείλεται στο ότι η Yamaha πήρε λάθος κατεύθυνση»