Υπόσχεση για περισσότερη τετράτροχη δράση στο μέλλον έδωσε ο Valentino Rossi.

Rossi: Θα πάρει μέρος στα DTM

Υπόσχεση για συμμετοχή σε αγώνες αυτοκινήτων DTM έδωσε ο Valentino Rossi, απαντώντας στον Gerhard Berger. Δείτε περισσότερα.

Σε περισσότερους αγώνες αυτοκινήτων αναμένεται να δούμε τον Valentino Rossi στο μέλλον, όπως επιβεβαιώνει και ο ίδιος. Ο Rossi είχε δεχθεί την προσέγγιση του Gerhard Berger, επικεφαλής της διοργάνωσης DTM για να συμμετάσχει στον αγώνα του Misanο μαζί με τον Andrea Dovizioso, ωστόσο μόνο ο δεύτερος έτρεξε τελικά στον αγώνα αυτό – οδηγώντας ένα Audi RS5.

Ο Rossi έδωσε υπόσχεση ότι θα πάρει και αυτός μέρος σε αγώνα DTM, λέγοντας συγκεκριμένα: «Ήταν μεγάλη μου ευχαρίστηση που ο Gerhard με προσκάλεσε για το Misano. Δυστυχώς αυτή τη φορά δεν μπόρεσα να ανταποκριθώ. Αλλά του υποσχέθηκα ότι κάποια φορά, όχι πολύ μακριά στο μέλλον, θα έρθω».
«Δεν είδα τον αγώνα, αλλά ακολουθούσα τον Dovizioso και ήξερα το αποτέλεσμα» συμπλήρωσε ο Rossi για τον αγώνα DTM του Misano.

O Rossi, για φέτος, έχει ανακοινώσει ότι θα συμμετάσχει στον αγώνα αντοχής Gulf 12 Hours, ενώ δεν θα πάρει μέρος στο Monza Rally, στο οποίο έχει νικήσει πολλάκις τα τελευταία χρόνια. Περιμένουμε λοιπόν και τυχόν επίσημη επιβεβαίωση, από τον ίδιο τον «Γιατρό» ή τους άμεσα εμπλεκόμενους.