Στιγμιότυπα από το μεγάλο event με πρωταγωνιστή τον Valentino Rossi.

Στιγμιότυπα από το μεγάλο event με πρωταγωνιστή τον Valentino Rossi.

Στιγμιότυπα από το μεγάλο event με πρωταγωνιστή τον Valentino Rossi.

Στιγμιότυπα από το μεγάλο event με πρωταγωνιστή τον Valentino Rossi.

Rossi: Οδήγησε την M1 από την Tavullia στο Misano!

Ένα μοναδικό θέαμα στους κατοίκους της ιδιαίτερης πατρίδας του προσέφερε ο Valentino Rossi, οδηγώντας την αγωνιστική του μοτοσυκλέτα στο δρόμο μέχρι την πίστα του Misano! Δείτε τι έγινε.

Ο Valentino Rossi, o απόλυτος αστέρας των αγώνων όλων των εποχών, μπορεί να έχει βρεθεί 9 φορές στην κορυφή του κόσμου και να έχει κάνει απίστευτα πράγματα στα τελευταία 23 χρόνια, αλλά όπως έδειξε, έχει και άλλα όνειρα που περιμένει να πραγματοποιήσει. Εχθές, ο «Γιατρός» έκανε ένα ανεπανάληπτο event, τιμώντας την πόλη του, Tavullia και χαρίζοντας χαμόγελα σε χιλιάδες θαυμαστές του: Ξεκινώντας από το ράντσο του, οδήγησε μέσα από την Tavullia μέχρι το Misano, στη σέλα της αγωνιστικής Μ1 του!

Ο Rossi, με αφετηρία την ιδιωτική του πίστα, ξεκίνησε την διαδρομή με την M1 του και φυσικά, πέρασε από το κέντρο της Tavullia όπου χιλιάδες θαυμαστές του, είχαν την ευκαιρία να τον δουν από κοντά, να φωτογραφηθούν μαζί του και να του μιλήσουν. Αμέσως μετά, ο Rossi έκανε μια στάση από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας του, VR46, όπου και φωτογραφήθηκε μπροστά από το κτίριο, ενώ τελικός προορισμός του ήταν η πίστα του Misano, στην οποία ο «Γιατρός» έκανε έναν γύρο και επέστρεψε στα pits.

O Rossi δήλωσε για το γεγονός: «Ήταν υπέροχα, ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Όταν ήμασταν μικροί και οδηγούσαμε τα 50άρια scooter μας, πάντα ονειρευόμασταν να περάσουμε μέσα από την Tavullia με μία μοτοσυκλέτα MotoGP. Σήμερα, πραγματοποιήθηκε. Φανταστική στιγμή, πολλά συναισθήματα, το απόλαυσα. Η M1 είναι καλή στο δρόμο! Στην Tavullia, στο κέντρο υπήρχε πολύς κόσμος και νομίζω ότι και αυτοί το απόλαυσαν.»

«Αυτός είναι πραγματικά ο εντός έδρας αγώνας μου, το σπίτι μου είναι 10 χιλιόμετρα από το Misano! Μεγάλωσα εδώ, η πρώτη φορά που οδήγησα μοτοσυκλέτα σε πίστα ήταν στο Misano. Αυτό το Σαββατοκύριακο περιμένουμε πολύ κόσμο, πολλούς fans μου… για αυτό θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το μέγιστο και να είμαστε δυνατοί και ανταγωνιστικοί» συμπλήρωσε ο Rossi.