O Valentino Rossi

Rossi: «Δεν φοβάμαι την απόσυρση μου»

Ξανά για το καυτό θέμα της απόσυρσης του από την ενεργό δράση μίλησε ο Rossi, κάνοντας παράλληλα λόγο για την πιθανότερη μεταγραφή του το 2021. Δείτε τι είπε…

Ο Valentino Rossi, για πρώτη φορά μετά την είσοδο του στην «μεγάλη» κατηγορία των MotoGP, αντιμετωπίζει την πιθανότητα μεταγραφής σε μη εργοστασιακή ομάδα, το 2021. Με την Yamaha να ανακοινώνει την απόκτηση του Fabio Quartararo, ο Rossi είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στην θέση του 21χρονου Γάλλου, στην ομάδα της Petronas. Όμως πολλοί λένε ότι το 2021 θα είναι και η τελευταία χρονιά δράσης του Rossi. Τι λέει ο ίδιος;
 
Ο Rossi τονίζει ότι, αν η μεταγραφή του στην Petronas πραγματοποιηθεί και επίσημα (που είναι κάτι μάλλον δεδομένο), δεν θα την αντιμετωπίσει ως έναν «γύρο του θριάμβου». Λέει συγκεκριμένα: «Συμφωνώ με τον Razlan για το 2021, δεν θέλω να είναι μια βόλτα αποχαιρετισμού  όπως διαβάζω στις εφημερίδες, θα πάω στην Petronas και μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός, θα προσπαθήσω να κερδίσω αγώνες και βάθρα».
 
Τι λέει ο Rossi για την πιθανότητα απόσυρσης του, τον επόμενο καιρό; «Δεν περιμένω κάτι θετικό όταν σταματήσω, περιμένω ένα έντονο άσχημο και λυπηρό συναίσθημα, οπότε αν μπορώ να το κάνω χωρίς ανθρώπους και fans γύρω μου, ίσως είναι πιο εύκολο. Τώρα είμαστε στο τέλος Μαΐου και στις επόμενες εβδομάδες θα αποφασίσω. Θα γνωρίζετε όλοι πολύ σύντομα»
 
«Δεν φοβάμαι την απόσυρση μου, δεν είναι η σωστή λέξη αυτή, αλλά νομίζω ότι την ημέρα του τελευταίου μου αγώνα θα μου είναι δύσκολο να το δεχθώ και θα είμαι λυπημένος. Αγαπώ τους αγώνες και αυτή είναι η ζωή μου για πάνω από 20 χρόνια.» είπε ο Rossi.