Rossi: Δεν έχουμε αρκετό προσωπικό!

Επικριτικός για άλλη μια φορά με την ομάδα του είναι ο Valentino Rossi, ο οποίος επισημαίνει ένα πρόβλημα ακόμη. Ποιο είναι αυτό;

Ο Valentino Rossi δεν έχει δει ακόμη φως στον ορίζοντα, μετά από δύο δύσκολες χρονιές με την Yamaha. Με τα προβλήματα της Μ1 να συνεχίζονται και τον ίδιο να είναι χωρίς νίκη μετά από 6 σεζόν, ο Rossi επισημαίνει και άλλο ένα πρόβλημα, το οποίο δεν θα σκέφτονταν όλοι: Την ελλιπή επένδυση της Yamaha σε προσωπικό ομάδας στην πίστα.

Ο Rossi  λέει συγκεκριμένα:  «Στα τελευταία χρόνια, η τεχνική κατάσταση στα Moto GP έχει αλλάξει πολύ. Η Ducati ήταν η πρώτη που έκανε ένα παραπάνω βήμα στην ποσότητα των ανθρώπων και των μηχανικών που δουλεύουν. Είναι πιο κοντά στην Formula  1, αν και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για εκεί. Η Honda ακολούθησε και έχω ξαναμιλήσει για αυτό. Για να κερδίσεις σήμερα στα Moto GP, πρέπει να κάνεις μια προσπάθεια σαν αυτή».

Μπαίνοντας σε μια διετία που ίσως και να είναι η τελευταία του στους αγώνες, ο Rossi μίλησε για την συνεργασία του με τον Vinales, αποκαλύπτοντας τις θέσεις του για την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας: «Αν φέρουν νέα πράγματα στον Vinales, θα είμαι χαρούμενος γιατί θα μπορώ να τα δοκιμάσω και εγώ. Αυτά που ζητάμε είναι πολύ παρόμοια και συμφωνούμε σχεδόν πάντα για την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας. Αν φέρουν κάτι θα είναι καλό, γιατί τουλάχιστον θα το έχουν φέρει»