Ο Alex Rins με το κράνος το οποίο θα διαθέσει στην εν λόγω δημοπρασία.

O Joan Mir υπογράφει τις μπότες του.

Rins-Mir: Δημοπρασία υπέρ των παιδιών με λευχαιμία

Κράνη και μπότες θα διαθέσουν προς πώληση οι δύο αναβάτες της Ecstar Suzuki, υποστηρίζοντας τον αγώνα των παιδιών που πάσχουν από λευχαιμία. Δείτε περισσότερα.

Οι δύο αναβάτες της Ecstar Suzuki, Alex Rins και Joan Mir, θα προβούν σε μια φιλανθρωπική κίνηση, με στόχο την συγκέντρωση πόρων υπέρ των παιδιών που ασθενούν από λευχαιμία. Πρόκειται για μια δράση που παίρνει την σκυτάλη από προηγούμενες ενέργειες των δύο αναβατών, σε συνεργασία με το ίδρυμα Unoentrecienmil, στις οποίες είχαν δημοπρατήσει κάποια ιδιαίτερα, αποκλειστικά αντικείμενα.

Αυτή την φορά, ο Alex Rins δημοπρατεί ένα ειδικό κράνος με την επιγραφή «Fight Strong» πάνω του, αλλά και ένα ζευγάρι μπότες διακοσμημένο με τα χρυσά κορδόνια που το ίδρυμα Unoentrecienmil πουλά για συγκέντρωση πόρων στην αγώνα κατά της αρρώστιας. Ακόμα, ο Joan Mir θα δημοπρατήσει τις μπότες που φορούσε στον αγώνα της Valencia, ενώ σύντομα στα αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν, θα προστεθεί ένα κράνος με την υπογραφή και των δύο αθλητών.

Η δημοπρασία θα μείνει ανοικτή μέχρι και τις 22 Δεκεμβρίου και είναι μέρος παγκόσμιας δράσης της Suzuki για την καταπολέμηση της λευχαιμίας των παιδιών. Δείτε περισσότερα για την δράση κάνοντας ένα κλικ εδώ και –γιατί όχι- πάρτε και εσείς μέρος!