Rins: Ήμουν πολύ θυμωμένος!

Πως ένιωθε και τι λέει για τον αγώνα της Κυριακής, ο Alex Rins της Suzuki; Δείτε περισσότερα…

Ο Alex Rins της Suzuki είναι, παρά το νεαρό της ηλικίας του και της εμπειρίας του, ένα από τα δυνατά ονόματα στα Moto GP αυτή την στιγμή και αγωνίζεται με την ομάδα της Suzuki Ecstar. Στον αγώνα του Κατάρ την Κυριακή, ο νεαρός Ισπανός άλλαξε πολλές φορές την πρώτη θέση με τον Andrea Dovizioso και όλα έδειχναν ότι θα κερδίσει βάθρο, μέχρι την στιγμή που ένα μικρό λάθος τον ανάγκασε σε τερματισμό στην 4η θέση.

Τι είπε για τον αγώνα ο Rins; Σύμφωνα με δηλώσεις του, ήταν πολύ θυμωμένος στα πρώτα 10 λεπτά μετά τον τερματισμό: «Μετά τον αγώνα, ήμουν εκνευρισμένος γιατί εντάξει, νομίζω ότι μπορούσα να κερδίσω. Μέσα στο κράνος ήμουν πολύ θυμωμένος γιατί είχα καλό ρυθμό αγώνα σαν τους Dovizioso και Marquez, έτσι δεν είναι; Με κοροϊδεύανε στις ευθείες!»

Ωστόσο ο Rins επεσήμανε ότι γρήγορα ο θυμός του αντικαταστάθηκε από ικανοποίηση για το αποτέλεσμα: «Στην Suzuki έχουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία μας, όπως για παράδειγμα στις ευθείες. Έχουμε πολύ καλή ταχύτητα στην στροφή, αλλά η Ducati έχει καλή τελική και φρένα και είναι αργή στις στροφές. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολη αυτή η πίστα για εμάς, αλλά το σημαντικό είναι ότι κάναμε έναν καταπληκτικό αγώνα, περάσαμε πολλούς αναβάτες και εγώ έμαθα πολλά»