RKS: Ηλεκτρικά ποδήλατα για άσφαλτο και χώμα

RKS: Ηλεκτρικά ποδήλατα για άσφαλτο και χώμα

Αν θέλεις να συνδυάσεις την οικονομική μετακίνηση με την άσκηση, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις μια μικρή περιουσία, ένα ηλεκτρικό ποδήλατο της RKS είναι η καλύτερη λύση.

ESF: Scorpion NFC το νέο best seller.

Οικονομική και οικολογική μετακίνηση χωρίς δίπλωμα

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα κερδίζουν συνεχώς έδαφος και όχι άδικα αφού μπορείς να διανύεις μεγάλες αποστάσεις χωρίς να κουράζεσαι και σου επιτρέπουν να απαλλαγείς από το συνεχώς αυξανόμενο κόστος της βενζίνης. Φυσικά, το κόστος συντήρησης είναι ελάχιστο και εξοικονομείς και από εκεί χρήματα, καθώς αφήνεις στο γκαράζ το αυτοκίνητο ή τη μοτοσυκλέτα σου. Η τελική τους ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 25 χιλιόμετρα την ώρα, οπότε τα οδηγείς χωρίς δίπλωμα και φυσικά δεν πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας ή ασφάλιση. Οι τιμές τους ξεκινούν από τα μόλις 785 ευρώ και μπορείς να επωφεληθείς από την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ηλεκτρικά ποδήλατα για βουνό και πόλη.

Μέσα από τη μεγάλη γκάμα της RKS θα βρεις ποδήλατα για κάθε χρήση είτε θέλεις να κινείται καθημερινά στην πόλη, είτε σου αρέσουν οι βόλτες στο βουνό το Σαββατοκύριακο. Επίσης, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από σπαστά ηλεκτρικά ποδήλατα που μπορείς να βάλεις εύκολα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και να πας σε κάθε γωνιά της πόλης, η να τα φορτώσεις στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου σου και να τα έχεις μαζί στις διακοπές. Διαθέτουν μπαταρίες με μεγάλη αυτονομία οι οποίες είναι αποσπώμενες για να μπορείς να φορτίζεις οπουδήποτε υπάρχει οικιακή πρίζα, χωρίς να κουβαλάς όλο το ποδήλατο.

Γυμνάζεσαι όπως σε ένα συμβατικό ποδήλατο

Κάποιος που δεν έχει δοκιμάσει ηλεκτρικό ποδήλατο μπορεί εύκολα να πει ότι κάνει το μοτέρ όλη τη δουλειά και δεν γυμνάζεσαι, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Τα ποδήλατα της RKS σου δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξεις το επίπεδο της ηλεκτρικής υποβοήθησης κατά βούληση. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ελέγχεις εσύ την ένταση της άσκησης, η οποία μάλιστα μπορεί να γίνει πιο έντονη σε σχέση με ένα συμβατικό ποδήλατο, λόγω του αυξημένου βάρους του ηλεκτρικού. Τέλος, δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι είναι πλήρως εξοπλισμένα, αφού διαθέτουν φώτα, λασπωτήρες και σχάρες, ώστε να μη χρειαστεί να μπεις σε επιπλέον έξοδα.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »