O Fabio Quartararo

Quartararo: Υποβλήθηκε σε επέμβαση

Στο χειρουργικό τραπέζι βρέθηκε ο ελπιδοφόρος νεαρός αναβάτης της Petronas Yamaha, Fabio Quartararo. Δείτε γιατί.

Ο 20χρονος Fabio Quartararo πραγματοποίησε χειρουργική επέμβαση στο δεξί του χέρι, πολύ σύντομα μετά τον αγώνα της Ιταλίας υπό τον έμπειρο γιατρό των MotoGP, Xavier Mir. Λόγος, η αντιμετώπιση συμπτωμάτων συνδρόμου καρπιαίου σωλήνα από τον νεαρό αναβάτη.

Η επέμβαση διήρκησε κάτι παραπάνω από μια ώρα και στέφθηκε με επιτυχία, ενώ ο Quartararo θα χρειαστεί να παραμείνει υπό επιτήρηση και για σήμερα Τετάρτη. Για τον επόμενο αγώνα που είναι προγραμματισμένος στις 16 Ιουνίου, ο Quartararo αναμένεται να είναι εντελώς έτοιμος σε φυσική κατάσταση.

Ο Quartararo μίλησε για την απόφασή του να χειρουργηθεί, εξηγώντας τι παρατήρησε αλλά και γιατί έπραξε όπως έπραξε: «Οι συνθήκες που συνάντησα την Κυριακή δεν ήταν φυσιολογικές και μας προειδοποίησαν για την πιθανότητα εμφάνισης προβλήματος με σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα. Προτίμησα να το αντιμετωπίσω τώρα, ώστε να μην έχω εκπλήξεις στο μέλλον και να μπορέσω να το ξεχάσω για το υπόλοιπο της σεζόν. Ήταν μια σύντομη επέμβαση από έναν ειδικό γιατρό του είδους.»

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Mir και την ομάδα του για την διαθεσιμότητα και την δουλειά τους. Τώρα περιμένω με αγωνία τον αγώνα στην Καταλονία» συμπλήρωσε ο Quartararo, ο οποίος μέχρι τώρα έχει εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις του. Ας του ευχηθούμε τα καλύτερα.