O Alberto Puig, δεξιά, δίπλα στον Marc Marquez.

Puig για Marquez: «Τον θέλω στην Honda για πάντα»

Δεν έκρυψε τις σκέψεις του για το μέλλον του Marc Marquez ο επικεφαλής της Repsol Honda, μιλώντας μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον 26χρονο. Δείτε τι είπε.

Ο Alberto Puig έχει κάθε λόγο να χαίρεται, αφού ο αναβάτης του Marc Marquez σηκώνει την… κούπα των MotoGP για 4η συνεχόμενη χρονιά. Ο Puig έμεινε στο παρασκήνιο των έξαλλων πανηγυρισμών στην Ταϋλάνδη, αλλά μόλις οι γιορτές κόπασαν, ο Puig μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αθλητή του.

Ο Puig είπε συγκεκριμένα: «Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Marc και στην ομάδα μας, αλλά και στην Honda. Και επίσης σε όλους τους ανθρώπους που υποστηρίζουν τον Marc. Αξίζει να είναι πρωταθλητής και εμείς στην ομάδα χαιρόμαστε για αυτό, γιατί ο Marc παλεύει για αυτό κάθε μέρα και φέτος πέτυχε τον στόχο του».

Ο Puig μάλιστα εξομολογήθηκε ότι δεν θα ήθελε να χάσει ποτέ τις υπηρεσίες του Marc Marquez: «Προφανώς, θέλουμε να είναι μαζί μας και να τελειώσει την καριέρα του στην Honda. Θα προσπαθήσουμε να του δίνουμε το καλύτερο που έχουμε και ξέρουμε πώς να το κάνουμε αυτό» είπε ο Ισπανός επικεφαλής της ομάδας.

Μέσα σε όλα, ο Puig έκανε και ένα σχόλιο για τα άλλα εργοστάσια και ομάδες, τις οποίες με την βοήθεια του Marquez έχει… συντρίψει η Honda τα τελευταία χρόνια: «Σεβόμαστε πολύ τον ανταγωνισμό μας. Η Yamaha είναι καταπληκτικό εργοστάσιο και ο μεγαλύτερος αντίπαλος της Honda στην ιστορία. Η Ducati πήγε μπροστά τα τελευταία χρόνια, η Suzuki κατασκευάζει μια πολύ καλή μοτοσυκλέτα. Δεν ξέρω αν αισθάνονται αποκαρδιωμένοι, απλά χρειάζεται να δουλέψουν. Όπως όλοι μας, έχουν τις επιλογές του. Ο καθένας δουλεύει με αυτά που έχει, εμείς έχουμε τον αναβάτη μας και αυτό το ξέρουμε καλά»