O Puig απαντά έξω από τα δόντια στον Paolo Ciabatti...

Puig εναντίον Ducati: «Έχουν μόνο έναν τίτλο»

Όχι απλά σήκωσε το γάντι, αλλά τo… πέταξε πίσω ο Alberto Puig, απαντώντας στα σχόλια του Paolo Ciabatti. Δείτε τι έγινε.

Ο Alberto Puig προκαλεί αίσθηση με τις δηλώσεις του καθώς  ο Ισπανός επικεφαλής της Repsol Honda δεν μασάει τα λόγια του.  Ο Puig απαντά στα σχόλια του Paolo Ciabatti από την Ducati, ο οποίος σχολίασε ότι «η Honda έχει δημιουργήσει μια μοτοσυκλέτα μόνο για τον Marquez» υπονοώντας σαφώς ότι ο Marquez είναι η αιτία των αποτελεσμάτων της Honda και όχι η μοτοσυκλέτα.

Ο Puig αντέδρασε έντονα, απαντώντας στον Ιταλό χωρίς επιφυλάξεις: «Νομίζω ότι ο Ciabbati πρέπει να δει όλους τους αγώνες που η Honda έχει κερδίσει στα 500 κυβικά και τα MotoGP και όλους τους τίτλους. Αμα κοιτάξει την ιστορία θα το δει με άλλο τρόπο. Αυτό που είναι ξεκάθαρο με την Ducati είναι ότι, μετά από όλη την προσπάθεια που κάνει –η οποία είναι εξαντλητική και έχει μεγάλη αξία- έχει κερδίσει μόνο έναν τίτλο που όλοι ξέρουμε ότι ήταν με τον Casey Stoner»

Ο Puig δεν σταμάτησε όμως εκεί: «Κατά την γνώμη μου, όλη η προσπάθεια της Ducati είναι εντελώς εκτός ισορροπίας, για τα αποτελέσματα που συλλέγει. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ο Marquez έχει κερδίσει με αυτή τη μοτοσυκλέτα, όπως και ο Stoner, ο Doohan, ο Lawson, ο Spencer, ο Criville, ο Hayden και ο Valentino Rossi. Με την Honda, πολλοί αναβάτες έχουν κερδίσει πρωτάθλημα, με την Ducati κέρδισε μόνο ο Stoner, σε μια συγκεκριμένη χρονιά με συγκεκριμένες συνθήκες. Τελεία». Τι λέτε εσείς για τις δηλώσεις του;