Prime υπηρεσίες στην Piaggio Papalexandrakis

Στο ανώτερο δυνατό επίπεδο θα φτάσουν οι υπηρεσίες στην Piaggio Papalexandrakis καθώς και τα δυο καταστήματα της εταιρείας ανήκουν πλέον στο δίκτυο πιστοποιημένων συνεργείων Prime Service της Piaggio.

Η Piaggio Papalexandrakis είναι αναμφίβολα μια από τις μακροβιότερες εταιρείες του χώρου της μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, καθώς για περισσότερα από 55 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό των αναβατών. Σήμερα, τα ηνία της επιχείρησης έχει αναλάβει η δεύτερη και η τρίτη γενιά  με τα δύο αδέλφια και τα παιδιά τους να παραμένουν πιστά στις αξίες του Γιώργου Παπαλεξανδράκη, ιδρυτή της Piaggio Papalexandrakis.

H εξέλιξη και η πρόοδος είναι πάντα στις προτεραιότητες της οικογένειας Παπαλεξανδράκη μαζί με την premium εξυπηρέτηση των πελατών του Ιταλικού Group που την εμπιστεύονται για 56 ολόκληρα χρόνια. Μάλιστα, η φετινή χρονιά είναι ορόσημο για την Piaggio Papalexandrakis καθώς τα δύο καταστήματα έλαβαν την ανώτερη πιστοποίηση Prime της Piaggio, μπαίνοντας έτσι σε ένα πολύ μικρό κύκλο ελίτ επισκευαστών, καθώς ελάχιστα εξουσιοδοτημένα συνεργεία στην Ελλάδα έχουν πάρει πιστοποίηση Prime Service, αφού πρέπει να πληρούνται πολύ αυστηρές προϋποθέσεις σχετικά με τις διαδικασίες και τον τρόπο που ακολουθούνται. Το Prime Service είναι ένα πρόγραμμα παροχής υψηλής ποιότητας after sales υπηρεσιών σε κατόχους Piaggio, που στόχο έχει τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών. Το δίκτυο πιστοποιημένων συνεργείων που ανήκει στο Prime Service απασχολεί ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς, ώστε να εξασφαλίζεται ότι κάθε εργασία πραγματοποιείται σύμφωνα με αυστηρά πρωτόκολλα.

Αυτό εγγυάται την καλή λειτουργία του δικύκλου και κατ` επέκταση την ασφάλεια του αναβάτη. Τα τελευταίας γενιάς διαγνωστικά μηχανήματα που χρησιμοποιούνται παρέχουν ολοκληρωμένη εικόνα όλων των επιμέρους συστημάτων του δικύκλου και επιτρέπουν τον άμεσο εντοπισμό και την επίλυση προβλημάτων, ώστε το scooter να περάσει στο συνεργείο το λιγότερο δυνατό χρόνο. Οι τελευταίες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στα σύγχρονα scooter της Piaggio, επιβάλουν το προσωπικό να λαμβάνει συνεχή εκπαίδευση, ενώ τα σεμινάρια που πραγματοποιούν οι μηχανικοί καταγράφονται σε ένα σύστημα πιστοποίησης, το οποίο επιτρέπει στους πελάτες να πληροφορούνται άμεσα για το βαθμό της επάρκειας του σημείου τεχνικής εξυπηρέτησης που έχουν επιλέξει. Πριν την εκτέλεση οποιασδήποτε εργασίας,ο πελάτης ενημερώνεται αναλυτικά για το κόστος, ενώ μετά το πέρας των εργασιών λαμβάνει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που πιστοποιούν και εγγυώνται την εργασία και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιήθηκαν.

Και μην ξεχνάτε ότι στα καταστήματα Παπαλεξανδράκης θα βρείτε όλα τα νέα μοντέλα της Piaggio και οποιοδήποτε γνήσιο ανταλλακτικό ή αξεσουάρ χρειαστείτε, ενώ μπορείτε να ενημερωθείτε από κοντά σχετικά με τις τελευταίες προσφορές για να αποκτήσετε τη μοτοσυκλέτα ή το scooter της επιλογής σας. Η εταιρεία θέλοντας να προσφέρει ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση και να δώσει περισσότερες επιλογές στους πελάτες της δημιούργησε ένα ολοκαίνουργιο site για να  κάνει πιο εύκολη την επικοινωνία με τους φανατικούς της Piaggio. Με ένα κλικ στο www.papalexandrakis.com μπορείτε να μάθετε τα πάντα για όλα τα διαθέσιμα μοντέλα των Piaggio και Vespa και φυσικά να τα παραγγείλετε χωρίς να χρειαστεί να μεταβείτε σε φυσικό κατάστημα. Επίσης μέσα από το εύκολο και κατανοητό μενού θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από γνήσια αξεσουάρ που θα κάνουν το scooter σου ξεχωριστό, είδη ένδυσης και προστασίας αναβάτη, όπως κράνη και γάντια, καθώς και μπλουζάκια, παντελόνια, φούτερ και άλλα για casual εμφανίσεις, ενώ δεν λείπουν και τα προσεκτικά επιλεγμενα είδη δώρων και gadgets για τους λάτρεις του Ιταλικού Group.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΕΜΜ & ΜΙΧ. Γ. ΠΑΠΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ Ο.Ε.
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 82
10435, ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 5231741

ΜΙΧ. Γ. ΠΑΠΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ Ε.Ε.
ΘΗΒΩΝ 88
12131, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Τηλ.: 2105713200

www.papalexandrakis.com

Διαβάστε ακόμα: