Ποια μοντέλα θα κρατούσες για πάντα στο γκαράζ σου;

Ποια μοντέλα θα κρατούσες για πάντα στο γκαράζ σου;

Υπάρχουν ορισμένα μοντέλα που παρά την ηλικία τους συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να αποτελούν διακαή πόθο για κάθε αναβάτη. Και ας έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία από την στιγμή που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στην αγορά. Ποια είναι η δική σας λίστα μοτοσικλετών 10ετίας και πάνω; Ποια μοτοσικλέτα θα κρατούσατε, αν είχατε τη δυνατότητα, για πάντα στο γκαράζ σας;

Δεν σημαίνει ότι επειδή είναι παλιό, είναι απαραίτητα και κακό. Απεναντίας, είναι κάποια που τα θες περισσότερο από καινούργια. Κι αν όχι, τα θες τόσο που όταν τα πάρεις δεν θες να τα δώσεις ποτέ. Μοντέλα που τα αγοράζεις και τα παντρεύεσαι για μια ζωή. Ποιά μοντέλα αξίζουν κατά τη γνώμη σου να τα παντρευτείς; Μερικά μοντέλα τα ερωτεύεσαι και ο έρωτας δεν περνάει ποτέ. Ειδικά σήμερα, που δεν αλλάζουμε εύκολα μοτοσικλέτα, κάποια μοντέλα έχουν την τιμητική τους. Ας αναφέρουμε ορισμένα από αυτά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Σχεδόν οτιδήποτε έχει σήμα της Honda. Από τον στρογγυλοφάναρο γλάρο C50 και το μικροσκοπικό Monkey που μεγάλωσαν γενιές αναβατών, μέχρι το περιπετειώδες Africa και το CB που αποτέλεσε καμβά για customizing και ανακατασκευές. Μέχρι σήμερα κλέβουν εντυπώσεις και καρδιές. Υπάρχουν φυσικά και μοντέλα με χαρακτήρα και ταπεραμέντο που αξίζει να κρατήσεις. Σκέψου τον εαυτό σου πίσω από τιμόνι ενός Duke 640 με την αλήτικη συμπεριφορά και το κοφτερό στήσιμο. Και μιας και μιλάμε για σπορ, βάλε στη λίστα και το Ζ 750 που έγινε ένα από τα πιο ποθητά μοντέλα της εποχής του. Να προσθέσουμε και το αειθαλές Monster με την ιδιαίτερη εμφάνιση, ένα μοντέλο που έδωσε πνοή στο Ιταλικό εργοστάσιο σημειώνοντας τεράστια εμπορική επιτυχία.
 

 Η λίστα σηκώνει και άλλα αντίστοιχα μοντέλα της εποχής, όπως το ΧΤ 550 ένα πολυχρηστικό εργαλείο. Μοντέλο θρησκεία στην Ελληνική αγορά. Φυσικά μπορούμε να προσθέσουμε και το GS,  τον Βαυαρικό εκπρόσωπο με τον χαρακτηριστικό Boxer γνήσιο χιλιομετροφάγο. Στην ίδια κατηγορία ανήκουν Varadero, V-Strom  και TDM που γέμισαν τους δρόμους με αναβάτες που δεν τα αποχωρίζοντας είτε σε πόλη είτε σε ταξίδι. Ας μην παραλείψουμε και τα πιο σκληροπυρηνικά. Τα R1 του 99 και GSXR 1000 K5, δεν θα έπρεπε με τίποτα να λείπουν από το γκαράζ σου. Και υπάρχουν και άλλες, πολλές μοτοσικλέτες, που παρά την ηλικία τους, τις θες περισσότερο από ότι όταν ήταν καινούργια.
 
Εσείς τι λέτε; Ποια είναι τα δικά σας; Ποια μοντέλα θα αγοράζατε για μια ζωή; Ποιά είναι η δική σας top λίστα μοντέλων με ηλικία πάνω από 10 έτη;