Suzuki V-Strom 250

    Suzuki V-Strom 250

    Τιμή: 5.395 ευρώ

    Η Suzuki έχει και εκείνη τη δική της πρόταση στην κατηγορία των μικρών adventure και μάλιστα έχει επιστρατεύσει το όνομα V-Strom που έχει γράψει τη δική του ιστορία στους ελληνικούς δρόμους. Οι σχεδιάστηκες παραπομπές στα μεγαλύτερα αδέρφια του είναι παραπάνω από εμφανείς, ιδιαίτερα στο ρύγχος και τα πλαϊνά πλαστικά, αλλά ο εμπρός στρογγυλός προβολέας διαφοροποιεί το V-Strom 250 και δύσκολα θα το μπερδέψεις με κάτι άλλο. Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει ότι χρειάζεσαι για ένα κοντινό ταξίδι, αφού διαθέτει σχάρα, ζελατίνα, παροχή ρεύματος 12v και LCD οθόνη με trip computer. Η σέλα είναι από τις πιο χαμηλές της κατηγορίας αφού απέχει 800 χιλιοστά από το έδαφος και έχει πλούσιο αφρώδες που φροντίζει για την άνεση του αναβάτη και του συνεπιβάτη.

    Και η Suzuki έχει επιλέξει δικύλινδρο, υδρόψυκτο κινητήρα 248 κυβικών, ο οποίος αποδίδει 24,7  ίππους στις 8.000 σ.α.λ. και 2,4 κιλά ροπής στις 6.500 σ.α.λ., που μεταφέρονται στον πίσω τροχό μέσω ενός κιβωτίου 6 σχέσεων. Η μέση κατανάλωση είναι 4.2 λτ/100χλμ και χάρη στο  17,3 λίτρων ρεζερβουάρ οι επισκέψεις στο βενζινάδικο είναι αραιές. Το πλαίσιο του V-Strom 250 είναι ατσάλινο και συνεργάζεται με τηλεσκοπικό πιρούνι και μονό αμορτισέρ που ρυθμίζεται ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου σε 7 θέσεις. Την πέδηση αναλαμβάνουν δυο κυματιστά δισκόφρενα 290 και 240 χιλιοστών, μπροστά και πίσω αντίστοιχα με το ABS να είναι στάνταρ. «Φορά» τροχούς αλουμινίου 17 ιντσών , αλλά η Suzuki τοποθέτησε εμπρός ελαστικό με μεγαλύτερο προφίλ και διάστασης 110/80-17, ώστε να αυξήσει λίγο τις εκτός δρόμου δυνατότητες του V-Strom 250. Πίσω έχουμε πιο συμβατική διάσταση και συγκεκριμένα 140/70-17.

    Δείτε εδώ την πλήρη δοκιμή του Suzuki V-Strom 250.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

    SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

    • meniosv@outlook.com

      καλα σκευτηκαν και το κανανε χαμηλο το vstrom γιατι υπαρχουν και οι ποιο κοντοι ανθρωποι ρε παιδια , δεν μπορουν ολοι να ανεβουν στις αλλες που ειναι σαν αλογα

        22
    • NEKTARIOS

      Κάτοχος του VERSYS με 12.000 χλμ πλέον.....μόνο τα καλύτερα έχω να πω.Τεσταρα τα πάντα και είμαι φουλ ευχαριστημένος.

        52