Ένα στοίχημα που δεν πήγε όπως περίμεναν οι εμπλεκόμενοι...

Ένα στοίχημα που δεν πήγε όπως περίμεναν οι εμπλεκόμενοι...

Πήρε 2 χιλιάρικα για να πετάξει το scooter στη θάλασσα!

Η ιστορία που απασχόλησε από εχθές τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, στην οποία εμπλέκεται και ο γνωστός ποδοσφαιριστής Mario Balotelli. Δείτε τι έγινε.

Από εχθές, μια είδηση μάλλον αστεία, αλλά και αρνητική για τους εμπλεκόμενους, έχει κάνει το γύρο του κόσμου: Ο Mario Balotelli, ο γνωστός ποδοσφαιριστής, προκάλεσε έναν φίλο του να ρίξει το scooter του στην θάλασσα, έναντι 2.000 ευρώ στοιχήματος!

Φυσικά ο φίλος του Balotelli δέχθηκε, καθώς το παλιό scooter του άξιζε πολύ λιγότερα και έτσι, αμέσως μόλις πήρε τα χρήματα, οδήγησε το scooter σε… βουτιά στην θάλασσα! Το σκηνικό έλαβε διάσταση στα social media, αλλά προσέλκυσε και την προσοχή των αρχών με αποτέλεσμα ο Balotelli και φίλος του να μπλέξουν.

Το scooter που χρησιμοποιήθηκε στο στοίχημα κατασχέθηκε, ενώ και οι δύο εμπλεκόμενοι θα βρεθούν κατηγορούμενοι για παράνομο τζόγο, προτροπή σε εγκληματική πράξη και μόλυνση του περιβάλλοντος με επικίνδυνα απόβλητα. Λίγο… προφανές θα λέγαμε εμείς, καθώς δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να πετάξεις ένα scooter στην θάλασσα… Επίσης, το επίμαχο βίντεο που κυκλοφόρησε στο Instagram, έχει πλέον κατέβει…