Ιδού το νέο Peugeot Metropolis 120 Ans

Peugeot Metropolis 120 Ans: Με κάμερες μπρος και πίσω!

Μια νέα και επετειακή έκδοση του τρίτροχου scooter της Peugeot, που φέρνει μια τεχνολογία που χρησιμοποιείται πρώτη φορά σε scooters! Τι ακριβώς;

Γιορτάζοντας τα 120 χρόνια παρουσίας στην βιομηχανία δικύκλων, η Peugeot παρουσίασε το νέο Metropolis 400 «120 Ans», μια ειδική έκδοση του τρίτροχου μοντέλου της. Πέρα από μπόλικα τεχνολογικά καλούδια, το μοντέλο φέρει μια τεχνολογία που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σε scooters: Κάμερες εμπρός και πίσω.

Προς το παρόν, δεν γνωστοποιείται πως ακριβώς θα λειτουργούν οι κάμερες και ποιος θα είναι ο ρόλος τους, μπορούμε να σκεφτούμε όμως αρκετά πράγματα: Είτε ως υποβοήθηση στα συστήματα παθητικής ασφάλειας, είτε ως βοήθημα για τον αναβάτη σε συνδυασμό με οθόνη, ίσως και σαν καταγραφικό μέσον για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και ατυχημάτων. Περιμένουμε και περισσότερα επί του θέματος.

Κατά τα άλλα, το Metropolis παραμένει το κορυφαίο, πολυτελές τρίτροχο της Peugeot και θα είναι εξοπλισμένο με traction control, ανάφλεξη χωρίς κλειδί, σύστημα ABS και τεχνολογίες χαμηλών τριβών στον κινητήρα. Επίσης, θα διαθέτει σύστημα ενδείξεων της πίεσης των ελαστικών σε πραγματικό χρόνο, σέλα και ταμπλό στα πρότυπα των αυτοκινήτων Peugeot και σύστημα αυτόματης ενεργοποίησης αλάρμ, σε φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης.

Προς το παρόν, περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο, αλλά και την πιθανή διάθεσή του στην ελληνική αγορά.