Μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα Peugeot Django 125 σε απίθανη τιμή.

Peugeot Django 125: Απόκτησε το με κάτω από 2.000 ευρώ!

Επωφελήσου τώρα από την Black Friday προσφορά για το Peugeot Django 125 Heritage και κάνε το δικό σου σε τιμή που δεν ξανάγινε. Δες εδώ περισσότερα.

Αν ψάχνετε το επόμενο retro scooter σας, το Peugeot Django 125 ανέκαθεν υπήρξε μια από τις κορυφαίες επιλογές, με το ιδιαίτερο στυλ του, τον γνήσιο Γαλλικό του χαρακτήρα και την προσιτή τιμή του. Τώρα, το μοντέλο γίνεται ακόμα πιο προσιτό, χάρη στην Black Friday προσφορά της TEOMOTO A.E.

Πιο συγκεκριμένα, το Peugeot Django 125 Heritage κοστίζει πλέον μόνο από 1.990 ευρώ, σε μια ειδική περιορισμένη προσφορά που θα ισχύσει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.  Προλάβετε και κάντε το δικό σας σήμερα ή και αύριο και γίνετε ένας από τους πρώτους που θα επωφεληθούν από την προσφορά.

Διάβασε την δοκιμή του Peugeot Django 125 κάνοντας ένα κλικ εδώ. 

Παράλληλα, για τις επόμενες ημέρες, η Black Friday συνεχίζεται και στα είδη εξοπλισμού και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας. Απόκτησε το νέο σου scooter KAI εξοπλίσου κατάλληλα στην ΤΕΟΜΟΤΟ στις Black Friday προσφορές που θα ισχύσουν μέχρι και την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ εδώ.