Petrucci: Θέλω να κάνω την έκπληξη

Αισιόδοξος και πεινασμένος για νίκη, εμφανίζεται ο Danilo Petrucci, λίγο πριν τον αγώνα του Qatar. Διαβάστε τι δήλωσε.

Ο Danilo Petrucci είναι αναμφίβολα παθιασμένος και διψάει για αποτελέσματα! Τις προθέσεις του για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, αποκάλυψε σε δηλώσεις του, στις οποίες ανέφερε ότι «θέλει να είναι η έκπληξη»

Ο Ιταλός αναβάτης είπε συγκεκριμένα: «Ελπίζω ότι η έκπληξη για όλους θα είναι ο Danilo. Είμαι ο μόνος που έκανε ολόκληρη εξομοίωση αγώνα, είναι αλήθεια ότι ανακάλυψα λίγο τις κάρτες που έχω και είμαι έτοιμος να παίξω, πρέπει να παλέψω για το βάθρο.»

Ποιους βλέπει υποψήφιους για νίκη ο Danilo; «O Vinales και ο Rins είναι πολύ γρήγοροι, μετά έχεις τον Marquez και τον Rossi».

Ο Petrucci δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την συμβολή του Andrea Dovizioso στην πρόοδό του, αλλά και την ίδια του την πορεία στις δοκιμές: «Ήμουν κοντά στην κορυφή σε όλα τα δοκιμαστικά, ίσως δεν ήμουν πάντα ο πρώτος, αλλά το κατάφερα δύο φορές σε 10 ημέρες. Αυτός ήταν ο στόχος μου και χρειάστηκε να δουλέψω σε πολλά πράγματα, εντός και εκτός πίστας. Ο Andrea (Dovizioso) με βοήθησε πολύ και τώρα είναι ώρα να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τους αγώνες»