Το προσωπικό σου πιλοτήριο περιλαμβάνει αναλογικά όργανα για ταχύμετρο και στροφόμετρο και μια οθόνη 7 ιντσών πολλαπλών ενδείξεων με λειτουργία αφής. Μπορείς να συνδέσεις το κινητό σου μέσω Bluetooth, ενώ το σύστημα ψυχαγωγίας των 100 Watt φροντίζει ώστε η αγαπημένη σου μουσική να σε συντροφεύει παντού.

Ο θηριώδης Τhunder Stroke των 1811 κ.εκ. έχει διακριτική παρουσία… μέχρι την στιγμή που θα ανοίξεις απότομα το γκάζι και 16 κιλά ροπή πιέσουν τον πίσω τροχό συνοδευόμενα από τον χαρακτηριστικό ήχο των διπλών τελικών.

Chieftain

Η διαδρομή περιλαμβάνει ανοιχτό δρόμο μέσα από την Αττική οδό και στροφοπεριπέτειες στην παραλιακή μέχρι το Σούνιο και το Ναό του Ποσειδώνα.  
Οι Αμερικανίδες καλλονές συγκεντρώνουν τα βλέμματα των περαστικών. Μη σας ξεγελά η κλασική εμφάνιση, καθώς κάτω από την απαστράπτουσα περιβολή κρύβεται όλη η σύγχρονη τεχνολογία που τα εξοπλίζει.
 Ο Τhunder Stroke των 1811 κυβικών είναι ομαλός σε λειτουργία και δεν μεταφέρει κραδασμούς, σημαντικό για ένα μοντέλο που έχει κατασκευαστεί για  να καταπίνει ξεκούραστα χιλιόμετρα. Σε κάθε άνοιγμα του γκαζιού οι προσπεράσεις γίνονται τυπική διαδικασία, αφού ήδη από τις 3.000 σ.α.λ έχεις σχεδόν 16 κιλά ροπής διαθέσιμα στον πίσω τροχό, τα οποία συνοδεύονται από ένα χαρακτηριστικό ήχο που βγάζουν τα διπλά τελικά της εξάτμισης. Απόλυτα λογική και η κατανάλωση καυσίμου, αφού σύμφωνα με την ένδειξη στο κοντέρ δεν ξεπέρασε σε καμία περίπτωση τα 6,2 λίτρα. 
Η θέση οδήγησης είναι τυπική cruiserαδική και η χαμηλή δερμάτινη σέλα των 660 χιλιοστών δίνει πανεύκολη πρόσβαση στο έδαφος, για να κουμαντάρεις το θηρίο των 385 κιλών. 
Στην ουσία πρόκειται για εξημερωμένο θηρίο, καθώς  το νέο αλουμινένιο πλαίσιο 3 σημείων που χρησιμοποιεί τον κινητήρα ως ενεργό μέρος του και το μονό πίσω ρυθμιζόμενό αμορτισέρ  δίνουν μια ελαφριά αίσθηση. Αυτό το καταλαβαίνεις από την ελάχιστη προσπάθεια που απαιτείται  για να το σηκώσεις από το σταντ, αλλά και στον τρόπο που ανταποκρίνεται στις αλλαγές κατεύθυνσης. Απόλυτα σταθερό και στις στροφές, εκεί όπου το όριο θα  μπει από τα ελαστικά και το χαμηλό ύψος των μαρσπιέ. 
Στα αμέτρητα χιλιόμετρα που θα κληθείς να γράψεις πάνω στο Chieftain, σε συντροφεύει ο πολυτελής εξοπλισμός που περιλαμβάνει ηλεκτρικό ανεμοθώρακα για ρύθμιση στο επιθυμητό ύψος και cruise control για να ξεκουράζεις το δεξί σου καρπό αλλά και για να χειρίζεσαι την οθόνη multimedia με λειτουργία αφής.
 Η δύναμη είναι κυριολεκτικά στα δάχτυλα σου αφού στην ουσία εσύ επιλέγεις τι θα απεικονίζει η οθόνη των 7 ιντσών. Το μενού περιλαμβάνει ενδείξεις κινητήρα, υψομετρική απεικόνιση, πλοήγηση και σύνδεση μέσω Bluetooth με το smartphone σου. Μπορείς να συνδυάσεις δύο ενδείξεις ταυτόχρονα, αφού η οθόνη χωρίζεται σε δύο μέρη (split screen). 
Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και το σύστημα μουσικής ψυχαγωγίας με ισχύ 100 Watt που στολίζει με τις αγαπημένες σου νότες κάθε σου διαδρομή. Η απόκριση του infotainment είναι εξαιρετικά άμεση, το σύστημα πλοήγησης συνδέεται τάχιστα και ο μόνος τρόπος να χαθείς είναι από δική σου επιλογή. 
Οι εντολές αφής γίνονται αποδεκτές ακόμα και αν φοράς γάντια, ενώ εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις τους ειδικούς διακόπτες που βρίσκονται στις χειρολαβές. 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ