Βρεθήκαμε στην μοναδική παρουσίαση της νέας γκάμας της Indian, που περιελάμβανε και... βόλτα γνωριμίας!

Παρουσιαση: Indian Legendary Ride

Η ιστορική Indian επέστρεψε δυναμικά και μια βόλτα πάνω στη σέλα κάποιου από τα μοντέλα της γκάμας της, αρκεί για ταξιδέψουν και οι 5 σου αισθήσεις.

Το κάλεσμα της Indian για μια απολαυστική περιήγηση με τα πιο πρόσφατα μοντέλα της, με γέμισε ενθουσιασμό και ανυπομονησία.
Η διοργάνωση ενός mini tour ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια πιο στενή επαφή με τα μοντέλα της Indian, ώστε να γευτώ λίγη από την αίγλη της ιστορικότερης εταιρίας στο χώρο.
Πρωταγωνιστές  το Scout Bobber και το Chieftain, όλα μοντέλα του 2018 που ανήκουν στο στόλο της εταιρίας  και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν ανάγκες των πελατών όπως θα δούμε και λίγο παρακάτω. 

Και επειδή οι συστάσεις είναι πάντα απαραίτητες…
Η Indian με έτος ίδρυσης το 1901, είναι η αρχαιότερη εταιρία στην ιστορία της μοτοσικλέτας. Ο κύκλος εργασιών συνεχίστηκε έως το 1953 στη περιοχή του Σπρίνγκφηλντ, στην Μασαχουσέτη των Ηνωμένων Πολιτειών.
 Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1910, υπήρξε ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μοτοσυκλετών στον κόσμο. Τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Indian ήταν το Scout, που κατασκευάστηκε από το 1920 έως το 1946, και το Chief, που κατασκευάστηκε από το 1922 έως το 1953, χρονιά που η Indian Motorcycle Manufacturing Company χρεοκόπησε. 
Τα επόμενα χρόνια διάφορες εταιρίες προσπάθησαν να αναβιώσουν τον εμπορικό σήμα της Indian, χωρίς ωστόσο ιδιαίτερη επιτυχία. 

Το 2011 η Polaris αγόρασε την Indian και από τον Αύγουστο του 2013 έως σήμερα, παρουσιάζει στην αγορά πολλές σύγχρονες μοτοσικλέτες της εταιρίας, που αντανακλούν το παραδοσιακό της στιλ. 
Η ώρα της κρίσης…

Όταν παρουσιάζεται η ευκαιρία να βρεθείς πίσω από το τιμόνι μιας Indian, το μόνο που μπορεί να σταθεί εμπόδιο ανάμεσα σας, είναι οι ώρες που μετράς βασανιστικά μέχρι να πατήσεις το κουμπί από το keyless σύστημα εκκίνησης.
 Ο Αττικός ουρανός σκορπάει παντού γαλάζιο και ο ήλιος γλιστράει επιδεικτικά πάνω στις χρωμιωμένες επιφάνειες των Indian, αναδεικνύοντας κάθε ξεχωριστή λεπτομέρεια της σιλουέτας τους.
Πλοηγός μας ο Παύλος Εμμανουήλ και σκούπα ο υπεύθυνος πωλήσεων και πάντα χαμογελαστός και πρόθυμος να λύσει κάθε σου απορία Κίμωνας Κωστόπουλος με την πανέμορφη του Chief Vintage. 
Ο Παύλος εκτός από ψυχή της παρέας, είναι και ο μοναδικός επίσημα αναγνωρισμένος πλοηγός της Indian σε ολόκληρη την Ευρώπη. Διοργανώνει Tour με την επωνυμία Legendary στα οποία οι ενδιαφερόμενοι από όλο τον κόσμο μπορούν να ενοικιάσουν οποιοδήποτε μοντέλο της Αμερικάνικης εταιρίας επιθυμούν και να ταξιδέψουν σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Το εγχείρημα έχει συγκεντρώσει εξαιρετικές κριτικές έως τώρα. Τιμή μας!







 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ