Παπανικολάκης: Γνήσια ανταλλακτικά Kawasaki

Παπανικολάκης: Γνήσια ανταλλακτικά Kawasaki

Για ετοιμοπαράδοτα γνήσια ανταλλακτικά Kawasaki στις καλύτερες τιμές, πας απλά στην Παπανικολάκης.

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα γνήσιο ανταλλακτικό Kawasaki καθώς αυτό έχει φτιαχτεί σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές που ορίζει το Ιαπωνικό εργοστάσιο και είναι το μόνο που μπορεί να εγγυηθεί τη μακροζωία, τη σωστή λειτουργία και την αξιοπιστία της μοτοσυκλέτας σου. Επίσης, ένα γνήσιο ανταλλακτικό τοποθετείται εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χρειάζονται μετατροπές και έτσι εξοικονομείς χρόνο και πληρώνεις λιγότερα εργατικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »




Η ομάδα της Παπανικολάκης δεν θα σου είναι άγνωστη καθώς εμπλέκεται με τους αγώνες μοτοσυκλέτας για περισσότερα από 20 χρόνια και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες είτε πρόκειται για την αγοράς νέας ή μεταχειρισμένης μοτοσυκλέτας, είτε για την συντήρηση και το after sales. Είναι επίσημος συνεργάτης μεγάλων κατασκευαστών όπως η Kawasaki, φροντίζοντας να διατηρεί μεγάλο στοκ ετοιμοπαράδοτων, γνήσιων ανταλλακτικών.



Το έμπειρο προσωπικό θα σε βοηθήσει να επιλέξεις τον σωστό κωδικό, ενώ τα μη διαθέσιμα προϊόντα φτάνουν άμεσα με αεροπορικές παραγγελίες και υπάρχει δυνατότητα αποστολής πανελλαδικά με χαμηλό κόστος. Τα γνήσια ανταλλακτικά Kawasaki είναι φυσικά διαθέσιμα και για πελάτες χονδρικής, ενώ σε αγωνιζόμενους παρέχονται ειδικές τιμές.      
 
Διαθέσιμα στα καταστήματα Αφοί Παπανικολάκη
Κλεισθένους 48 - 50, Γέρακας
Τηλ.: 2106616016 

www.papanikolakis.gr
www.papanikolakis.gr/blog/