Panigale V4: Έρχεται υπερ-σπέσιαλ έκδοση!

Μια νέα ενσάρκωση της supersport μοτοσυκλέτας ετοιμάζεται να παρουσιαστεί διεθνώς… Τι περιμένουμε; Δείτε περισσότερα…

Την επόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα, στις 17 Ιανουαρίου, ανακοινώνεται ότι θα γνωρίσουμε μια νέα έκδοση της Ducati Panigale V4, που θα είναι τελείως διαφορετική από αυτές που ξέρουμε. Γιατί; Διότι πρόκειται για μια custom δημιουργία, των Luca Pozzato και Italo Santilli, η οποία μάλιστα θα είναι και η πρώτη από συνολικά 10 δημιουργίες!

Λίγα πράγματα γίνονται γνωστά μέχρι τώρα για την μοτοσυκλέτα, η οποία θα δημιουργηθεί από τον οίκο Oficine GP Design. Ανακοινώνεται, ότι η μοτοσυκλέτα θα εκφράζει μια νέα φιλοσοφία σχεδίασης και θα φέρει μια σειρά κορυφαίων εξαρτημάτων. Η μοτοσυκλέτα θα αποκαλυφθεί σε παγκόσμια πρεμιέρα την επόμενη Πέμπτη, στην Verona και στο Palazzo della Gran Guardia.



Όπως έχει δηλώσει ο Luca Pozzato, η μοτοσυκλέτα, η οποία θα έχει την ονομασία «V4 Penta», θα είναι «ένα παράδειγμα διαφορετικότητας, δύσκολη να την κατηγοριοποιήσεις, με παράδοξους στυλιστικούς κανόνες. Είναι ένα project σημείο καμπής, το μονοπάτι που σε κάνει χαρούμενο, κάτι στο οποίο τα έχω δώσει όλα. Τώρα ξεκινά η αναζήτηση για νέα όνειρα». Είμαστε πραγματικά περίεργοι να δούμε πόσο μπορεί να μεταμορφωθεί μια μοτοσυκλέτα-παράδειγμα στυλ, όπως η Ducati V4…