Τι έγινε στις Σέρρες το Σββατοκύριακο που μας πέρασε;

ΠΠΤ, Aποτελέσματα Σερρών: Έντονος συναγωνισμός!

Πλούσιο θέαμα προσέφερε ο 2ος και ο 3ος αγώνας του Π.Π.Τ. στις Σέρρες, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Δείτε περισσότερα.

Μετά το ταραχώδες Σαββατοκύριακο της Τρίπολης, ο διπλός αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας στις Σέρρες διεξήχθη ομαλά και προσέφερε πλούσιο θέαμα και όμορφες μάχες μεταξύ των αγωνιζομένων.

Superbikes: Νίκες για Μπεγνή και Συνιώρη

Δύο νικητές είχαμε στην κορυφαία κατηγορία του πρωταθλήματος, τον Σωτήρη Μπεγνή με Yamaha R1 και τον Σάκη Συνιώρη με Kawasaki ZX-10RR, που κέρδισαν το Σάββατο και την Κυριακή αντίστοιχα. Στον αγώνα του Σαββάτου, ο Μπεγνής έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και ήταν ξεκάθαρα γρηγορότερος από τον Συνιώρη, ο οποίος βγήκε 2ος με διαφορά 3 δευτερολέπτων. Τρίτος, κατατάχθηκε ο Μιχάλης Κουτσουμπός, με τον πρωταθλητή του 2018 Λευτέρη Πίππο να τερματίζει στην 5η θέση. Ποινή ακύρωσης από τον αγώνα δέχθηκε ο Φώτης Τσαλίκης, μετά από ένσταση, καθώς σύμφωνα με την διοργάνωση, συμμετείχε σε ιδιωτική προπόνηση σε περίοδο που απαγορευόταν.
Την Κυριακή, ο Συνιώρης είχε την απάντηση για τον Μπεγνή, ωστόσο έδωσε σκληρή μάχη κερδίζοντας κυριολεκτικά στο νήμα. Αντίστοιχες μονομαχίες είχαμε μεταξύ Κουτσουμπού και Πίππου για την 3η θέση, την οποία τελικά κατέκτησε ο δεύτερος. Οι Παπαγγέλου και Βάμβας πάλεψαν για την 5η θέση, με τον Παπαγγέλου να την κερδίζει τελικά, οδηγώντας μοτοσυκλέτα της Suzuki.
 
  Αγώνας Σαββάτου   Αγώνας Κυριακής  
1) Μπεγνής Σ. 25.44.036 Συνιώρης Σ. 25.44.287
2) Συνιώρης Σ. +3.801 Μπεγνής Σ. +0.057
3) Κουτσουμπός Μ. +23.730 Πίππος Λ. +17.044
 
Supersport: Ανίκητος Καρακώστας

Ούτε έναν αγώνα δεν έχει χάσει στο φετινό Πανελλήνιο ο Δημήτρης Καρακώστας, ο οποίος πέτυχε ξανά μια διπλή νίκη στις Σέρρες. Στον αγώνα του Σαββάτου η ισχύς του Καρακώστα ήταν αδιαμφισβήτητη αφού ο νεαρός αναβάτης τερμάτισε πρώτος με διαφορά 16 δευτερολέπτων από τον 2ο Σταύρο Τριντή. Στην τρίτη θέση κατατάχθηκε ο Βούλγαρος αναβάτης Mihail Florov. Οι Τριντής και Florov ενεπλάκησαν σε μια έντονη μάχη και με τον Παπαγεωργίου για την 2η θέση, ενώ ο τελευταίος τερμάτισε τελικά 4ος.
Την Κυριακή ο αγώνας είχε πολύ παρόμοια εξέλιξη, με τον Δημήτρη Καρακώστα να κερδίζει ξανά εμφατικά, τον Σταύρο Τριντή ξανά πίσω του στην 2η θέση, ενώ ο Mihail Florov εγκατέλειψε από τεχνικό πρόβλημα ανοίγοντας τον δρόμο στον Αλέξανδρο Παπαγεωργίου για την 3η θέση.
 
  Αγώνας Σαββάτου   Αγώνας Κυριακής  
1) Καρακώστας Δ.   25.44.036 Καρακώστας Δ.   21.54.163
2) Τριντής Σ. +16.594 Τριντής Σ. +11.567
3) Florov M. +17.417 Παπαγεωργίου Α. +25.935
 
Αποτελέσματα υπόλοιπων κατηγοριών

Open Σάββατο
  1. Στέφανος Δέσκας
  2. Σεΐτης Εμμανουήλ
  3. Ιγνατιάδης Κωνσταντίνος
Open Κυριακής
  1. Στέφανος Δέσκας
  2. Σεΐτης Εμμανουήλ
  3. Τέγος Γεώργιος
Racing Σαββάτου
  1. Ντότσικας Λέανδρος
  2. Περιστεράς Γιάννης
  3. Παπανικολάου Χρήστος
Racing Κυριακής
  1. Ντότσικας Λέανδρος
  2. Περιστεράς Γιάννης
  3. Παπανικολάου Χρήστος
ΝΕΟΙ Σαββάτου
  1. Περιστεράς Γιάννης
  2. Παπανικολάου Χρήστος
  3. Σκούρτας Θωμάς
ΝΕΟΙ Κυριακής
  1. Περιστεράς Γιάννης
  2. Παπανικολάου Χρήστος
  3. Σκούρτας Θωμάς
SS300 Σαββάτου
  1. Σκούρτας Θωμάς
  2. Γερακιανάκης Γιώργος
  3. Μπαξίσογλου Γιώργος
SS300 Κυριακής
  1. Σκούρτας Θωμάς
  2. Γερακιανάκης Γιώργος
  3. Μπαξίσογλου Γιώργος