Όλα τα νέα KTM στην Η-Κ

Δείτε από κοντά όλα τα καινούργια μοντέλα της ΚΤΜ στη νέα κάθετη μονάδα της H-K A.E.B.E. στην Κρήτη.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Η Η-Κ Α.Ε.Β.Ε παρότι έχει ήδη καθιερωθεί στον χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας συνεχίζει να αναπτύσσει το δίκτυο των συνεργασιών της για να προσφέρει στο απαιτητικό και πιστό πελατολόγιό της νέες επιλογές.

Η νέα εντυπωσιακή αποκλειστική μονάδα της ΚΤΜ που λειτουργεί στην Κρήτη τους τελευταίους μήνες στη Λεωφόρο Ικάρου 29 στο Ηράκλειο, στόχο έχει να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των αναβατών της Κρήτης και να πρωταγωνιστήσει στη δυναμική ανάπτυξη και παρουσία της αυστριακής εταιρίας στη σημαντική αγορά του νησιού.

Εκεί θα βρείτε άμεσα διαθέσιμα όλα τα καινούργια μοντέλα της Αυστριακής εταιρείας, αλλά και γνήσια αξεσουάρ και είδη ένδυσης. Επίσης, μπορείτε να απευθυνθείτε στο άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό για τη συντήρηση ή την επισκευή της μοτοσυκλέτας σας. Οι μηχανικοί ενημερώνονται συνεχώς για τις νέες τεχνολογίες και χρησιμοποιούν σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα που μπορούν να εντοπίσουν άμεσα κάθε πρόβλημα.



Η Η-Κ Α.Ε.Β.Ε έχει την αντιπροσώπευση στο Ηράκλειο των εταιριών Honda, Ducati, Kawasaki, Kymco, Peugeot, Daelim και CFmoto και εξυπηρετεί σε όλα τα επίπεδα (εμπορία, ανταλλακτικά, service, after sales) τους κατόχους τους.

Το μοτοσυκλετιστικό κοινό της Κρήτης έχει αναπτύξει μια ουσιαστική σχέση παροχής συνεχούς υποστήριξης και προτίμησης στην H-K A.E.B.E. εδώ και δεκαετίες και εκείνη με τη σειρά της φροντίζει να το ανταποδίδει παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λεωφ. Ικάρου 11 & Αγίου Φανουρίου, Νέα Αλικαρνασσός, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2810240 600

Λεωφ. Ικάρου 39, Νέα Αλικαρνασσός, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2810 240 600
www.hkcars.gr