Οι προσφορές του μήνα από το e-moto

Δες εδώ κάποιες από τις προσφορές που ισχύουν σε πρακτικά και χρήσιμα προϊόντα στο e-moto.

Το e-moto.gr είναι ένα από τα μεγαλύτερα e-shop και το πρώτο που δημιουργήθηκε στον χώρο των ανταλλακτικών και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη με πάνω από 23 χρόνια παρουσίας. Βρίσκεται πάντα στο πλευρό των μοτοσυκλετιστών και το αποδεικνύει έμπρακτα με προσφορές που κάνουν ακόμα πιο εύκολη την απόκτηση των προϊόντων που χρειάζεστε. Δείτε παρακάτω μερικές από τις προσφορές που ισχύουν αυτό τον μήνα.

Κιτ επισκευής ελαστικών Slime με ηλεκτρική τρόμπα και υγρό
Τιμή: 30,25 ευρώ

Το συγκεκριμένο κιτ θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση σε περίπτωση κλαταρίσματος. Περιλαμβάνει υγρό Slime, ηλεκτρική τρόμπα και όλους τους απαραίτητους αντάπτορες και καλώδια για να φουσκώσετε γρήγορα το ελαστικό. Διαθέτει οδηγίες χρήσης στα ελληνικά και όλα είναι προσεκτικά τακτοποιημένα σε ένα τσαντάκι που πιάνει ελάχιστο χώρο (...περισσότερα).


Σπρέι γυαλίσματος ΜΑΤ Q11 με νανοτεχνολογία
Τιμή: 9 ευρώ

Ιδανικό για τον καθαρισμό, τη συντήρηση και την επαναφορά της γυαλάδας των πλαστικών μερών σε μοτοσυκλέτες, scooter, παπιά και αυτοκίνητα. Η ειδική του σύνθεση με βάση τα νανοσωματίδια του αργύρου διαπερνά τη δομή του υλικού και καθυστερεί τη διαδικασία γήρανσης των πλαστικών προστατεύοντάς τα από τις ακτίνες UV (...περισσότερα).


Πανάκι μικροϊνών
Τιμή: 2,80 ευρώ

Πανί καθαρισμού με τεχνολογία microfiber, ιδανικό για εξωτερικό καθάρισμα της μοτοσυκλέτας ή του αυτοκινήτου σας. Κατασκευασμένο από 5% πολυεστέρας και 25% πολυαμίδιο, καθαρίζει αποτελεσματικά τα πάντα ακόμα και τις πιο δύσκολες βρωμιές όπως είναι οι ζάντες (...περισσότερα).


Θήκη εργαλείων Lampa
Τιμή: 2,39 ευρώ

Τακτοποιήστε τα εργαλεία πρώτης ανάγκης με την πρακτική θήκη της Lampa. Κατάλληλη για όλες τις μοτοσυκλέτες, σκούτερ, παπιά (...περισσότερα).


Θήκη εγγράφων Lampa
Τιμή: 2,92 ευρώ

Πρακτική θήκη για ασφαλή αποθήκευση όλων των εγγράφων της μοτοσυκλέτας, όπως ¶δεια κυκλοφορίας, δίπλωμα οδήγησης, ασφάλεια, ΚΤΕΟ, κάρτα καυσαερίων κλπ (...περισσότερα).


Προστατευτικό παπουτσιού LAMPA
Τιμή: 3,82 ευρώ

Τοποθετείται εύκολα και γρήγορα πάνω σε οποιοδήποτε παπούτσι και προσφέρει προστασία από φθορές που μπορεί να προκαλέσει ο λεβιές ταχυτήτων της μοτοσυκλέτας (...περισσότερα).


Φορτιστής / συντηρητής μπαταριών BLACK & DECKER
Τιμή: 36,14 ευρώ

Αυτόματος φορτιστής και συντηρητής μπαταρίας για όλες τις μπαταρίες κλειστού κυκλώματος. Διατηρεί τις μπαταρίες σε άριστη κατάσταση και πλήρως φορτισμένες όλο το χρόνο. Διαθέτει προστασία ανάποδης πολικότητας και συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση (...περισσότερα).


Κλειδαριά δισκοφρένου Kryptonite Evolution Series 4
Τιμή: 57,60 ευρώ

Κλειδαριά δισκοφρένου από την Kryptonite σε συσκευασία πακέτου με θήκη και καλώδιο υπενθύμισης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο δισκόφρενο ή σε συνδυασμό με αλυσίδα για δέσιμο με σταθερό σημείο. Το σώμα είναι κατασκευασμένο από χάλυβα και διαθέτει διπλό μηχανισμό κλειδαριάς. Συνοδεύεται από 3 κλειδιά, το ένα με φωτισμό (...περισσότερα).


Αυτά και χιλιάδες ακόμα προϊόντα θα βρείτε με ένα κλικ στο e-moto.gr και μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα όλο το 24ωρο στις καλύτερες τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες:

1ο κατάστημα
Μιχαήλ Βόδα 109-111 Αθήνα
Τηλ.: 210 8252303

2ο κατάστημα
Αριστοτέλους & Αντιγόνης 2, Χαλάνδρι
210-6852600

www.e-moto.gr
Τηλ. παραγγελιών: 212 10 43000
Facebook Page