Öhlins Smart EC 2.0: Το πιο προηγμένο σύστημα ανάρτησης

Μάθε τα πάντα για τις πιο εξελιγμένες αναρτήσεις τις Öhlins και δες γιατί βρίσκονται στην κορυφή της κατηγορίας.

Πρόσφατα η Öhlins παρουσίασε τη δεύτερη γενιά ημι-ενεργητικών αναρτήσεων, Smart EC 2.0, για μοτοσυκλέτες παραγωγής. Aprilia RSV4, Ducati Multistrata και Panigale, Honda CBR 1000 SP και Yamaha YZF R1M βγαίνουν από το εργοστάσιο εξοπλισμένες με το πιο προηγμένο σύστημα αναρτήσεων της Öhlins. Το συγκεκριμένο σύστημα περιλαμβάνει πιρούνι NIX30 EC, αμορτισέρ ΤΤΧ 36 EC και σταμπιλιζατέρ τα οποία συνεργάζονται και ελέγχονται μέσω του λογισμικού που έχει εξελίξει η Σουηδική εταιρεία.



Στόχος είναι η βελτίωση των επιδόσεων και η μεγαλύτερη απόλαυση κατά την οδήγηση στην πίστα ή τον δρόμο και όλα αυτά σε ένα πιο ασφαλές πλαίσιο. Για να γίνει αυτό πραγματικότητα ο αλγόριθμος του συστήματος αναλύει τα δεδομένα που λαμβάνει από τους αισθητήρες περισσότερες από 100 φορές το δευτερόλεπτο και κάνει τις ιδανικές συνεχώς τις ιδανικές ρυθμίσεις. Έτσι, το Smart EC 2.0 ελέγχει συνεχώς τις αλλαγές στη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας και του αναβάτη και φροντίζει ώστε να παρέχει βελτιωμένο έλεγχο και αυξημένη ακρίβεια χειρισμών.

Μάθε περισσότερα για τον τρόπο λειτουργίας του Smart EC 2.0 και τις δυνατότητες εξατομίκευσης που προσφέρει με ένα κλικ εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τεχνικό Τμήμα της eXTra products.

Καλλιρρόης 55, Αθήνα
Τηλ.: 210 9213286
www.extraproducts.gr
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα και Τετάρτη: 09:00 – 17:30
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00 – 20:00