Ο Scott Redding στη θέση του Alvaro Bautista το 2020

Ο Bρετανός επιστρέφει σε παγκόσμιο πρωτάθλημα με την Ducati.

Καθώς το μονοετές συμβόλαιο του Alvaro Bautista με την ARUBA.IT  Racing Ducati δεν ανανεώθηκε όπως πολλοί  πίστευαν στην αρχή της χρονιάς, ήταν αναμενόμενο την θέση του τελευταίου να πάρει ο Scott Redding, ο οποίος ήταν πρώτος στη λίστα των υποψηφίων ώστε το 2020 να βρίσκεται στο πλευρό του Chaz Davies, συνθέτοντας έτσι ένα ταχύτατο Βρετανικό δίδυμο με μεγάλη εμπειρία.

Ο Redding μετά την θητεία του στη Moto2 και στα Moto GP επιστρέφει στα παγκόσμια πρωταθλήματα,καθώς φέτος αγωνίζεται στο εξίσου ανταγωνιστικό πρωτάθλημα BSB και βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας διεκδικώντας τον τίτλο πάνω στην σέλα μιας Ducati V4 R. Ενθουσιασμένος από αυτή την συμφωνία ο Redding δήλωσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην ομάδα της ARUBA.IT RACING DUCATI. Είναι κάτι που ήθελα εδώ και πολύ καιρό γιατί θα έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με μια ομάδα που είναι ικανή για τον παγκόσμιο τίτλο. Προφανώς τώρα πρέπει να παραμείνω συγκεντρωμένος στο Βρετανικό πρωτάθλημα Superbike επειδή προσπαθώ να κερδίσω τον τίτλο με την BE WISER Ducati πριν μεταπηδήσω στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν ώστε αυτό το όνειρο να γίνει πραγματικότητα και ανυπομονώ να ανέβω στην εργοστασιακή V4 R!"