O Rossi αγνοεί τις φήμες για «συνταξιοδότηση»

Ο πατέρας του Valentino Rossi, Graziano, απαντά σχετικά με τις φήμες που θέλουν τον αναβάτη να αποσύρεται. Διαβάστε τι είπε.

Ο Rossi διανύει έως τώρα μια από τις χειρότερες σεζόν του στα MotoGP και αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είναι πλέον 40 χρονών έχει πυροδοτήσει φήμες σχετικά με το αν θα συνεχίσει ή όχι να αγωνίζεται. Ο πατέρας του όμως, Graziano, δίνει απαντήσεις.

Σύμφωνα με δηλώσεις του στο Gazzetta Sportiva: «Ο Vale δεν νοιάζεται καθόλου για αυτές τις φήμες και όπως πάντα δεν διαβάζει πράγματα που τον στεναχωρούν. Είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και δεν το λέω μόνο εγώ, αλλά όλοι όσοι είναι κοντά του. Μπορεί να είναι προβληματισμένος από τα θέματα που παρουσιάστηκαν πρόσφατα, αλλά έχει καλή διάθεση. Δεν έχει χάσει το κίνητρό του, πάντα είχε στόχους και ήταν αποφασισμένος.»

Το «αφεντικό» της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha, Lin Jarvis, είχε πει ότι πλέον η σχέση του Valentino με την ομάδα έχει αλλάζει και δεν εξαρτώνται πλέον τόσο από τον Rossi. Όμως, πιστεύει ότι στον επόμενο αγώνα, στο Brno θα μπορεί να δώσει το 80% και σύντομα θα είναι έτοιμος να διεκδικήσει ξανά μια θέση στο βάθρο. Μόνο ο χρόνος θα δείξει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.