O Stuart Garner

Norton: Αφαντος ο Stuart Garner

Δεν εμφανίζεται στις πρώτες ακροάσεις για την εκμετάλλευση χρημάτων συντάξεων ο Stuart Garner, με την υπόθεση της κατάρρευσης της Norton να παίρνει χαοτικές διαστάσεις. Δείτε τι συμβαίνει.

Ο επικεφαλής της Norton, Stuart Garner, δεν εμφανίστηκε στην προγραμματισμένη του συνάντηση με τους συνταξιούχους που «παγιδεύτηκαν» στις επενδύσεις τους στην εταιρεία, όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα. Ο Garner έχει να δώσει εξηγήσεις σχετικά με 30 αιτήσεις μεταφοράς χρημάτων από συνταξιούχους σε άλλους λογαριασμούς εκτός Norton, τις οποίες δεν πραγματοποίησε.
 
Μέχρι τώρα, αναφέρεται ότι 228 άνθρωποι επένδυσαν τη σύνταξη τους στην Norton, με τις αναφορές για μη έγκαιρη μεταφορά κεφαλαίων από τον Garner όταν ζητήθηκε από τους δικαιούχους, να αναφέρονται επί σειρά ετών!
 
Παράλληλα, η υπόθεση Norton εμπλέκει ακόμη και την κυβέρνηση, η οποία φαίνεται πως παρείχε περίπου 5 εκατομμύρια λίρες στον Garner, ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσόν το οποίο προφανώς προέρχεται από τους φόρους των Αγγλων πολιτών. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, υπάρχουν πολλές καταγγελίες πελατών της Norton. Αυτές αναφέρουν ότι η εταιρεία ζήτησε τις μοτοσυκλέτες τους πίσω προκειμένου να γίνουν «επισκευές εντός εγγύησης», αλλά στην πραγματικότητα τις… έγδυσαν από ανταλλακτικά προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν σε ανολοκλήρωτες μοτοσυκλέτες!
 
Το πηγάδι φαίνεται να μην έχει ακόμα πάτο και όσο περνάει ο καιρός, ακόμα περισσότερα αποκαλύπτονται…