Δείτε τι θα διαβάσετε στο νέο τεύχος του Moto Τρίτη

Δείτε τι θα διαβάσετε στο νέο τεύχος του Moto Τρίτη

Δείτε τι θα διαβάσετε στο νέο τεύχος του Moto Τρίτη

Δείτε τι θα διαβάσετε στο νέο τεύχος του Moto Τρίτη

Δείτε τι θα διαβάσετε στο νέο τεύχος του Moto Τρίτη

Νέο τεύχος Moto Τρίτη

Υποδεχόμαστε το 2020 με την έναρξη του μεγαλύτερου διαγωνισμού μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, 7 δοκιμές μοτοσυκλετών και την πρώτη δοκιμή εξοπλισμού αναβάτη! Δείτε τι θα διαβάσετε.

Το νέο τεύχος Moto Τρίτη είναι στα περίπτερα και σας περιμένει να το διαβάσετε. Μόνο με 1,95 ευρώ, πλούσια ύλη από δοκιμές μοτοσυκλετών και όχι μόνο, όλη η επικαιρότητα που θέλετε να ξέρετε και φυσικά οι πληρέστεροι τιμοκατάλογοι και οδηγοί αγοράς που θα βρείτε.

Πιο συγκεκριμένα, στο τεύχος 1/2020 θα διαβάσετε:
  • Best Moto 2020 – Ειδικό ένθετο: Ο διαγωνισμός που χαρίζει χαμόγελα ξεκίνησε, για 4η συνεχόμενη χρονιά: Εσείς ψηφίζετε την καλύτερη μοτοσυκλέτα και το καλύτερο commuter του 2020, εμείς σας χαρίζουμε 4 μοτοσυκλέτες και 60 άλλα δώρα!
  • Οδηγούμε στην Ισπανία – Kawasaki Z650: Η μοτοσυκλέτα της Kawasaki ανανεώθηκε για την νέα χρονιά και εμείς οδηγούμε την τελευταία της ενσάρκωση, στην πανέμορφη Βαρκελώνη. Ποιες ήταν οι πρώτες μας εντυπώσεις;
  • Δοκιμάζουμε 5 δημοφιλή μπουφάν: Μια πρωτοποριακή δοκιμή για τα ελληνικά δεδομένα! 5 μπουφάν μπαίνουν στο μικροσκόπιο και δοκιμάζονται σε μόνωση, αδιαβροχοποίηση, ποιότητα, εφαρμογή και παρεχόμενη προστασία!
  • Test: MV Agusta Brutale 800RR: Η καλλονή από το Varese ήρθε στην Ελλάδα και εμείς την δοκιμάζουμε. Πόσο καλή είναι η Brutale στο δρόμο και πόσο καλά σε εντυπωσιάζει, σταματημένη αλλά και κινούμενη;
  • Test: Brixton Felsberg 250: Η νέα ρετρό μοτοσυκλέτα της Brixton σε ταξιδεύει σε άλλες εποχές και εμείς την δοκιμάζουμε, εξερευνώντας την διάθεση της για παιχνίδια εντός και εκτός δρόμου.
  • Test: Kawasaki KLX 230: Η Kawasaki επισκέπτεται διαχρονικά, αγαπητά μονοπάτια με την νέα KLX230. Πόσο πολυχρηστική μπορεί να είναι μια «on-off όπως παλιά» και τι μπορείς να κάνεις στο χώμα μαζί της;    
  • Test: SWM RS 125R: Μία on-off των 125 κυβικών γεννημένη για απαιτητικούς: Οδηγούμε την μικρή μοτοσυκλέτα της SWM και μελετάμε τις ικανότητες της στην πόλη αλλά και εντελώς έξω από αυτή!
  • Test: SYM VF125: Το «μικρότερο» μέλος της οικογένειας VF της SYM είναι ένα παπί με όλα τα στοιχεία που πρέπει από το μεγάλο αδερφάκι του στα διαχρονικά 125 κυβικά. Το δοκιμάζουμε εξονυχιστικά στην πόλη και αποκαλύπτουμε κάθε πτυχή του.
  • Test: CFMoto 400GT: Η μοτοσυκλέτα που δημιούργησε μια κατηγορία, αυτή των sport-touring 400 κυβικών, δοκιμάζεται στα χέρια μας: Πόσο καλά εξοπλισμένη και ποιοτική είναι και εν τέλει, αξίζει να την αγοράσετε;
  • Ρεπορτάζ: Dakar 2020: Γράφουμε για την πρώτη νίκη της Honda στον θρυλικό αγώνα εδώ και 30 χρόνια και μιλάμε για το παρασκήνιο του πιο σκληρού αγώνα στον κόσμο

Όλα αυτά, μαζί με τις μόνιμες στήλες μας: Μεγάλος οδηγός αγοράς για τον αναβάτη, όλες οι τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, φήμες και σχέδια των εταιρειών για το μέλλον και τα επόμενα μοντέλα και οι πιο ενημερωμένοι τιμοκατάλογοι στην Ελλάδα. Κάντε δικό σας το νέο τεύχος Moto Τρίτη, μόνο με 1,95 ευρώ, σε όλα τα περίπτερα από σήμερα Τρίτη 4 Φεβρουαρίου!