Το νέο τεύχος Moto Τρίτη στα περίπτερα από 3 Δεκεμβρίου!

Το νέο τεύχος Moto Τρίτη στα περίπτερα από 3 Δεκεμβρίου!

Το νέο τεύχος Moto Τρίτη στα περίπτερα από 3 Δεκεμβρίου!

Νέο τεύχος Moto Τρίτη

Με ένα τεράστιο αφιέρωμα στην EICMA, αναλυτικές ματιές σε όλα τα νέα μοντέλα, πολλές συνεντεύξεις και μεγάλο ρεπορτάζ αξεσουάρ, το νέο Moto Τρίτη είναι ένα μοναδικό τεύχος που δεν πρέπει να χάσετε.

Το νέο τεύχος Moto Τρίτη θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα αύριο Τρίτη 3 Δεκεμβρίου και είναι «γεμάτο» EICMA! Ένα άνευ προηγουμένου ρεπορτάζ στην μεγαλύτερη έκθεση μοτοσυκλέτας του κόσμου, στην οποία βρεθήκαμε και γνωρίσαμε από κοντά, τα μοντέλα και τα προϊόντα του 2020.

Ένα τεύχος γεμάτο φωτογραφίες, πληροφορίες, συνεντεύξεις με πρόσωπα-κλειδιά από την παγκόσμια σκηνή του δικύκλου και ένα εκτεταμένο ρεπορτάζ για όλα όσα περιμένουμε το 2020. Και φυσικά, όλα αυτά, μαζί με την καθιερωμένη μηνιαία μας θεματολογία.

Πιο συγκεκριμένα, στο τεύχος 11 του 2019, θα βρείτε:
  • MEGA αφιέρωμα-ρεπορτάζ EICMA 2019: Όλα τα νέα μοντέλα από όλες τις εταιρείες, σε ένα αφιέρωμα 56 σελίδων! Με φωτογραφίες απευθείας από την δράση και όλες τις τεχνικές πληροφορίες για τα μοντέλα που παρουσιάστηκαν.
  • Συνεντεύξεις-πρόσωπα: Μιλήσαμε από κοντά με σημαντικές προσωπικότητες του χώρου του δικύκλου, μαθαίνοντας πολλά ενδιαφέροντα και αποκαλύπτοντας τα σχέδια των εταιρειών για το μέλλον. ¶νθρωποι της KYMCO, SYM, Royal Alloy και Yamaha μεταξύ άλλων, άνοιξαν τα γραφεία τους και τα χαρτιά τους ενώπιόν μας, ενώ μιλήσαμε και με ανθρώπους 12 ακόμα εταιρειών, στον χώρο των accessories.
  • Αφιέρωμα αξεσουάρ-εξοπλισμός: Με μεγάλο φωτορεπορτάζ και αναλύσεις, παρουσιάζουμε όλες τις εταιρείες που έδωσαν το παρόν στην EICMA, μεταξύ των οποίων και η DNA, ως η μοναδική ελληνική εταιρεία στο μεγαλύτερο moto event του κόσμου.
  • Ρεπορτάζ αγώνων: Όλες οι τελευταίες εξελίξεις, μετά και τον τελευταίο αγώνα των MotoGP που έριξε την αυλαία στην σεζόν του 2019.
Όλα αυτά σε ένα μεγάλο τεύχος με EICMA γεύση, μαζί με τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο, εκτεταμένο ρεπορτάζ στις πληροφορίες για νέα μοντέλα και φυσικά, τον μεγάλο οδηγό αγοράς μας και τους πλέον ενημερωμένους τιμοκαταλόγους του χώρου. Και όλα αυτά, όπως πάντα, μόλις με 1,95 ευρώ.

Μην χάσετε το τεύχος 11 του Moto Τρίτη, που κυκλοφορεί στα περίπτερα από την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου με μόνο 1,95 ευρώ.