Δείτε τι θα διαβάσετε στο νέο τεύχος Moto Τρίτη, που κυκλοφορέι στα περίπτερα.

Δείτε τι θα διαβάσετε στο νέο τεύχος Moto Τρίτη, που κυκλοφορέι στα περίπτερα.

Δείτε τι θα διαβάσετε στο νέο τεύχος Moto Τρίτη, που κυκλοφορέι στα περίπτερα.

Δείτε τι θα διαβάσετε στο νέο τεύχος Moto Τρίτη, που κυκλοφορέι στα περίπτερα.

Δείτε τι θα διαβάσετε στο νέο τεύχος Moto Τρίτη, που κυκλοφορέι στα περίπτερα.

Νέο δυνατό τεύχος Moto Τρίτη

«Καυτή» θεματολογία με αποστολές, δοκιμές και συγκριτικά, αλλά και τα αποτελέσματα του Best Moto 2019! Δείτε τι θα διαβάσετε στο νέο τεύχος Moto Τρίτη.

Μετά από μια θυελλώδη άνοιξη, το καλοκαίρι κάνει την εμφάνισή του και η καλύτερη εποχή για τους αναβάτες ξεκινάει με νέο τεύχος Moto Τρίτη. Στο 5ο τεύχος του 2019, θα απολαύσετε δοκιμές και συγκριτικά των πιο δυνατών μοντέλων της αγοράς, αλλά και όλα τα νέα και την κορυφαία θεματολογία στην οποία σας έχουμε συνηθίσει!

Διαβάστε αναλυτικά:
  • Special ένθετο - Τα αποτελέσματα του Best Moto 2019: Όλες οι βραβεύσεις σε κάθε κατηγορία, αναλυτικά οι νικη΄τες Best Moto - Best Commuter - Best Scooter για το 2019 και πλούσιο ρεπορτάζ από την εκδήλωση βράβευσης, σε ξεχωριστό πολυσέλιδο ένθετο. 
  • ΑποστολήΟδηγούμε το νέο Yamaha Tenere 700: Γνωριζόμαστε, στην όμορφη Ισπανία, με το σημαντικότερο on-off της Yamaha για τα τελευταία χρόνια: Πόσο καλή μπορεί να είναι μια μοτοσυκλέτα που έχει ήδη προκαλέσει πανικό ζήτησης;
  • Συγκριτικό test - Honda Supra GTR150 vs SYM VF185: Το πιο καυτό παπιο-συγκριτικό που έχει γίνει ποτέ! Θέτουμε τα δύο πρώτα υπερ-παπιά της αγοράς το ένα απέναντι στο άλλο. Ποιο είναι καλύτερο;
  • Test – Aprilia RSV4 1100 Factory: Η Aprilia παρουσιάζει το ισχυρότερο superbike της ιστορίας της και εμείς δεν έχουμε παρά να την δοκιμάσουμε, βάζοντας την απέναντι στο κορυφαίο Nissan GT-R!
  • Test - SYM HD300: Η SYM ταράζει τα νερά στην κατηγορία των premium scooters μεγάλων τροχών παρουσιάζοντας το HD300. Δοκιμάζουμε το νέο μοντέλο, που έχει δυνατά «χαρτιά» σε κάθε σημείο που χρειάζεται!
  • Οδηγούμε – KTM 790 Duke S: Δοκιμάζουμε την αποκλειστική για την Ελλάδα, ειδική έκδοση της ΚΤΜ 790 Duke, με τον Γιώργο Παπασταύρου να τεστάρει τον αγωνιστικό της χαρακτήρα στην πίστα των Μεγάρων.
  • Παρουσίαση – BMW K75 Custom: Μια μοναδική μοτοσυκλέτα από έναν ιδιοκτήτη γεμάτο μεράκι και αγάπη που αφιέρωσε χρόνια ολόκληρα στην δημιουργία της. Την φωτογραφίζουμε και σας την παρουσιάζουμε
  • Συνέντευξη με τον ειδικό – Κ. Περβολαράκης: Ο συνεργάτης μας στις δυναμομετρήσεις των μοτοσυκλετών μας αποκαλύπτει τα μυστικά της διαδικασίας και τι χρειάζεται ώστε να έχουμε αξιόπιστα, αδιαμφισβήτητα αποτελέσματα.
  • Test – Μπίλιες Tech Pulley: Δοκιμάζουμε την πρώτη και κυριότερη βελτίωση στα scooters, την τοποθέτηση νέου σετ μπίλιες: Πόση διαφορά στην επίδοση φέρνει αυτή η χαμηλού κόστους μετατροπή;
  • Αναλυτικό ρεπορτάζ: Αγώνες διεθνείς-ελληνικοί: Αναλύουμε και περιγράφουμε τι έγινε στα προηγούμενα αγωνιστικά Σαββατοκύριακα, με ιδιαίτερη έμφαση στον πρώτο αγώνατου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, στην Τρίπολη.
Όλα αυτά φυσικά, μαζί με τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο, όλες τις καυτές πληροφορίες για τα νέα μοντέλα που έρχονται, πολυσέλιδο οδηγό αγοράς προϊόντων και τους πιο ενημερωμένους πίνακες τιμών στην Ελλάδα.

Το νέο Moto Τρίτη θα είναι κοντά σας στα περίπτερα από αύριο 4 Ιουνίου, με μόλις 1,95 ευρώ. Μην το χάσετε!