Αυτό είναι το νέο SYM VF125

Αυτό είναι το νέο SYM VF125

Αυτό είναι το νέο SYM VF125

Αυτό είναι το νέο SYM VF125

Αυτό είναι το νέο SYM VF125

Νέο SYM VF125

Η SYM παρουσιάζει το νέο VF125, που έρχεται να συμπληρώσει την γκάμα των παπιών της εταιρείας με το πολύ επιτυχημένο όνομα VF και στα 125 κυβικά. Δείτε περισσότερα.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Μόλις πριν λίγες ώρες, η SYM παρουσίασε το νέο της μοντέλο παπιού, το VF125. Πρόκειται για το δεύτερο παπί με το όνομα του VF, το οποίο για πρώτη φορά γνωρίσαμε μέσα από το VF185, στην αρχή της χρονιάς.

Οι πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι τώρα δεν είναι πολλές και περιορίζονται στα… βασικά. Το μοντέλο έχει ανακοινωθεί ότι θα είναι διαθέσιμο στο τέλος αυτού του μήνα, με την τιμή του να ανέρχεται στα 2.260 ευρώ.

Θα πρόκειται για ένα παπί με σπορ χαρακτήρα, ο οποίος δεν κρύβεται στη σχεδίαση του: Το τμήμα πλαισίου α λα χωροδικτύωμα θυμίζει Ιταλία, ενώ το VF125 έχει μπόλικα αυτοκόλλητα και επιθετική σχεδίαση που θυμίζει το μεγάλο του αδερφάκι.

Το VF125 θα φέρει κινητήρα με τροφοδοσία ψεκασμού, που αποδίδει 8,5 ίππους και 0,9 kgm ροπής. Στα φρένα χρησιμοποιούνται δύο δίσκοι 220 χιλιοστών και σύστημα με ABS. Το μοντέλο έχει βάρος 111 κιλά και θα εξοπλίζεται με δύο αμορτισέρ με ξεχωριστό δοχείο αερίου.

Το VF125 θα φέρει ελαστικό πλάτους 120 χιλιοστών πίσω, για βελτιωμένη οδηγική συμπεριφορά και σπορ χαρακτήρα, ενώ έχει ηλεκτρομαγνητικό άνοιγμα σέλας και πίνακα οργάνων με στροφόμετρο και ψηφιακή LCD οθόνη.

Περιμένουμε και περισσότερες πληροφορίες όταν μας γίνουν διαθέσιμες.