Το νέο Moto Guzzi V9 Bobber Sport

Το νέο Moto Guzzi V9 Bobber Sport

Το νέο Moto Guzzi V9 Bobber Sport

Νέο Moto Guzzi V9 Bobber Sport

Αποκαλύφθηκε το νέο V9 της Moto Guzzi το οποίο η εταιρεία είχε παρουσιάσει στοιχειωδώς πριν λίγες ημέρες. Δείτε περισσότερα για αυτό.

Τηρώντας την υπόσχεσή της, η Moto Guzzi αποκάλυψε το νέο V9 Bobber Sport. H μοτοσυκλέτα παρουσιάστηκε επίσημα στο Mandello del Lario και αποτελεί μια ειδική παραλλαγή στο V9 Bobber, που τιμά την στορία των flat track αγώνων.



Η μοτοσυκλέτα έχει κυρίως εμφανισιακές αλλαγές, αλλά και κάποιες εργονομικές τροποποιήσεις προκειμένου να τονιστεί ο επιθυμητός χαρακτήρας. Παρουσιάστηκε σε μια ειδική «χάλκινη» πορτοκαλί απόχρωση, με πολλές μαύρες λεπτομέρειες και oversize ελαστικά, χαρακτηριστικά στοιχεία των πρώτων bobbers της δεκαετίας του 1950.

Η σέλα είναι χαμηλωμένη, όπως επίσης και το τιμόνι, μεταβάλλοντας έτσι την εργονομία προς το αθλητικό άκρο. Στην πίσω ανάρτηση τοποθετήθηκαν αμορτισέρ της Ohlins, τα οποία είναι πλήρως ρυθμιζόμενα, ενώ το σπορ στοιχείο τονίζουν περαιτέρω τα νέα τελικά σε ματ μαύρο χρώμα.



Μερικές αλλαγές που έγιναν ακόμα, είναι το κοντύτερο εμπρός φτερό, το χαμηλωμένο εμπρός φωτιστικό σώμα με μικρό fairing από αλουμίνιο να το περιβάλλει, αλλά και τα προστατευτικά καλύμματα των καλαμιών του πιρουνιού εμπρός. Σε μηχανολογικό επίπεδο, δεν έχουμε αλλαγές. Ο δικύλινδρος των 853 κυβικών παραμένει και στο νέο μοντέλο, αποδίδοντας 55 ίππους και 6,3 kgm ροπής.