Νέο ΚΤΜ 50 SX Factory Edition

Η KTM ανακοίνωσε μια special έκδοση του λιλιπούτειου 50 SX για τους ανήσυχους πιτσιρικάδες.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Οι περισσότεροι γονείς θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους. Αυτό κάποιες φορές μεταφράζεται σε πανάκριβα ιδιωτικά σχολεία, αθλητικές ακαδημίες και εκπαιδευτικά ταξίδια, αν όμως στο δικό σας παιδί αρέσει το χώμα και τα motocross μηχανάκια, η KTM παρουσίασε το απόλυτο δώρο. Σε λίγο καιρό θα έχει στη γκάμα της το 50 SX Factory Edition για τους γονείς και τα παιδιά που δεν συμβιβάζονται ε τίποτα λιγότερο από το καλύτερο.

Η τεχνογνωσία από τα άπειρα πρωταθλήματα και η βοήθεια των αγωνιστικών ομάδων, εργοστασιακών και μη, περνάει και στη συγκεκριμένη έκδοση του 50 SX, η οποία ξεχωρίζει χάρη στο σχεδιασμό της και τα υψηλής ποιότητας περιφερειακά. Το μοτοσυκλετάκι, εφοδιάζεται με δίχρονο κινητήρα 50 κυβικών, ο οποίος συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο μίας σχέσης και είναι ιδανικό για αναβάτες από 4 μέχρι 10 ετών, ενώ το βάρος του είναι μόλις 41 κιλά στεγνό.

Πρόκειται για μια κανονική αγωνιστική μοτοσυκλέτα και δεν έχουν γίνει εκπτώσεις στις επιδόσεις. Το 50 SX Factory Edition εξοπλίζεται με τις υψηλής ποιότητας αναρτήσεις XACT της WP, ενώ και τα φρένα του είναι από το πάνω ράφι. Για να είναι ακόμα πιο “Ready to Race” έχει βελτιώσεις στο καρμπυρατέρ και ολόσωμη εξάτμιση της FMF. Για ακόμα καλύτερη πρόσφυση σε κάθε έδαφος φοράει ελαστικά ΜΧ 53 της Dunlop και φυσικά είναι “ντυμένο” στα εργοστασιακά χρώματα της KTM με το πορτοκαλί να συνδυάζεται με μπλε.

Το 50 SX Factory Edition αναμένεται να βρίσκεται στις εκθέσεις τον Οκτώβριο και η τιμή του περιμένουμε να είναι υψηλότερη από αυτή του “απλού”, το οποίο κοστίζει 3.780 ευρώ.